facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo bouwmarkt Klunder Twello

Hubo bouwmarkt Klunder Twello
Adres: Molenstraat 1, 7391 AA Twello, Nederland
Telefoonnummer: 0571 271 266
Staat: Gelderland
District: Voorst
Stad: Twello
Route: Molenstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 7391 AA


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Er staat vandaag op Google dat ze geopend zijn. Maar nee je openingstijden aanpassen is teveel gevraagd. Dus voor niets heen en weer gereden.
Ruim assortiment en vriendelijk personeel. Vakkennis aanwezig.nEn houten plaatmateriaal kan je mooi op maat laten zagen.
Snel geholpen door vriendelijke personeel
Twee en half jaar geleden is onze laminaatvloer prima gelegd. Daarna probeerden de winkel te vermijden omdat veel personeel onvriendelijk is en de wachttijd om überhaupt geholpen te worden lang. Gisteren werd ik wel vriendelijk geholpen voor schroeven. Echter bij de timmerman had ik een plaat laten zagen met een prijsopgave van 27 euro wat ik al best duur vond voor hetgeen waar ik de plaat voor nodig heb. Bij de kassa moest ik voor de plaat 35 euro betalen. De timmerman had een rekenfoutje gemaakt.Een timmerman die niet kan rekenen blijkbaar.Afijn het rekenfoutje kon niet gedeeld worden. Dan moest ik de plaat maar laten liggen. Toppunt van klant onvriendelijkheid.
Voortreffelijk geholpen grote klasse!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid