facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo bouwmarkt Heel

Hubo bouwmarkt Heel
Adres: Dorpsstraat 43A, 6097 AM Heel, Nederland
Telefoonnummer: 0475 571 293
Staat: Limburg
District: Maasgouw
Stad: Heel
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 43A
Postcode: 6097 AM


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
De Hubo in Heel is voor Heelse- begrippen een vrij grote winkel. Kwaliteit en goede persoonlijke bediening.Specialiteit Linnen-nKasten op maat maken in uw huis. Vakwerk waar uw dit hedendaags niet meer zo gauw zal vinden. Hubo levert hoog- Persoolijke bediening; Wat hoog in uw vaandel staat. Hubo staat voor Kwaliteit. Toppie; Vraag om een klanten-kaart: 5 procent korting op uw volgende aankoop; mooi meegenomen in deze dure tijden. The Netherlands. P.S Ook Herten. Roermond. heeft een Hubo. Ook 5 procent korting op uw volgende Aankoop. Leuke kunnen we het niet maken! The Netherlands.
Volgesorteerd en ruime doe het zelf winkel. Goede parkeergelegenheid. Normale prijzen zoals je die mag verwachten. Ook eigen merk is een aanrader.
Fijne winkel met aardig en behulpzaam personeel.nRedelijk groot assortiment en wat ze niet hebben kunnen ze meestal wel bestellen. Goed advies gekregen voor de aankoop van mijn thermostaatkraan van Rex! Dank daarvoor.
Na enkele telefoontjes en enkele jaren wachten, moet ik het toch ff kwijt. Ze zijn de afspraken niet nagekomen en probleem niet opgelost. Wel cashen maar geen service. Helaas....
Zo als altijd professioneel advies en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid