facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Bergambacht

Hubo Bergambacht

Info

Multimate Bergambacht heeft een uitgebreid en compleet assortiment doe het zelf product.



"Wij zijn de servicebouwmarkt in de Krimpenerwaard. Specialist in maatwerk. Deskundig advies, meten, maken en monteren aan huis. Met ruim 2500 m2 klus- en woninginrichting plezier onder 1 dak. Je kunt bij ons terecht voor: hout, verf, gereedschap, horren, raamdecoratie, verlichting, lampen, binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, buitenzonwering, gordijnen, laminaat, PVC-vloeren, behang, tuingereedschap, elektrisch gereedschap, alle soorten schroeven, bouten en moeren, bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten, badkameraccessoires, werkschoenen, bouwmaterialen, kwasten en schilders benodigdheden."
Adres: Transport Straat, 2861 DZ Bergambacht
Telefoonnummer: 0182352679
Stad: Bergambacht
Route: Transport Straat
Postcode: 2861 DZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe eigenaar Hubo Bergambacht, Hubo IJsselstein, GroenRijk Bergambacht, Kluswijs Schoonhoven, Gamma Bergambacht, Bouwmarkt Schoonhoven, Hubo Rijswijk, Hubo Leiden
Recensies
Heel mooie winkel zeer netjes vriendelijk personeel met een mooie waaier aan producten en degelijke uitleg
Wat een verademing is deze winkel. Prachtig verbouwd en ruime keuze in aantal artikelen. Mijn positieve ervaring gaat over maatwerk. Ze gaven kundig en eerlijk advies niet gelijk het duurste kwamen thuis keurig inmeten en plaatsten alles vakkundig. Echt gewoon prima.
We zijn een busje aan het ombouwen naar een camper dus de zaagafdeling heeft het druk met ons. Ook de gekste dingen hebben ze liggen die we nodig hadden. Aardige mensen en kennis van zaken. Zelfs toen ik een keer net voor sluitingstijd binnen liep werd ik gastvrij geholpen. Kortom een toptent met aardige servicegerichte mensen.
Hele mooie, grote bouwmarkt. Overzichtelijk en breed assortiment. Daarnaast mooi behang van Decorette gevonden. Erg blij mee! Fijn personeel en behulpzaam naar iedere klant. Echt een aanrader voor iedere klusser, maar je kan ook gebruik maken van maatwerk. Kortom 5 sterren waard!
Gebeld met Hubo omdat we een op maat gemaakte kast tussen de schuine wanden van de zolder wilden. Na 3 weken en tweemaal bellen waarbij beiden keren gezegd wordt dat de offerte er binnen een dag/2dagen aan zou komen wachten een tekening ontvangen met daarop vier basis recht toe recht aan kasten dus niet van wand tot wand, vloer tot plafond is niet bepaald het maatwerk waarom we gevraagd hebben. Dergelijke kasten om tussen de twee schuine wanden te plaatsen kunnen we nl. overal aanschaffen en van maatwerk is dan ook geen enkele sprake. Jammer dat er ook niet, terwijl hier wel om gevraagd is/de mogelijkheid is geboden, de moeite is genomen om bij ons op locatie te komen kijken/meten. De opmerking dat e.e.a. "complex" zou zijn kan ik dan ook totaal niet plaatsen. Waarop is dat gebaseerd? Krijg de indruk dat men er gewoon geen zin in had. Hetgeen we als schets ontvangen hebben heeft ons inziens ook geen enkel raakvlak met hetgeen Hubo pretendeert als maatwerk te kunnen leveren/maken. Dit wordt in ieder geval in deze casus totaal niet waargemaakt. In onze beleving heeft u/Hubo hier een kans laten liggen. Kennelijk gaat het te goed met deze vestiging. Aanvulling n.a.v. reactie Hubo: Allereerst netjes dat u reageert op de door ons geplaatste review. Ik ben echter al in uw winkel geweest en heb daar zelfs een schets achtergelaten met wat de bedoeling was waarbij diverse opties schuif en openslaande deuren werden besproken. Er zou diezelfde week nog een offerte volgen. Helaas hier dus, na 2x bellen, 3 weken op moeten wachten met teleurstellend resultaat. Het is al vreemd dat er een offerte wordt gemaakt zonder eerst langs te komen om e.e.a. zelf in ogenschouw te nemen. Wij zijn inmiddels elders geslaagd.
Wat een aanwinst en wat een goed concept. Alles in 1 zodat je in 1 keer alles kan regelen en je huis van top tot teen kan aanpakken. Van alle markten thuis. Vakmensen! Alles is mogelijk alles kan geregeld worden. Er wordt met je meegedacht en goed advies gegeven. Voor ons geen Karwei of Gamma meer!
Dit is een super fijne bouwmarkt! Je kan hier altijd met al je vragen terecht en wordt daarbij ook nog eens vriendelijk geholpen. Verder is er een groot assortiment in vergelijking met andere bouwmarkten in de buurt.
Kast op maat besteld voor de slaapkamer. Wat een fijne service! Vriendelijk personeel en snel en vakkundig gemonteerd, heel blij mee
Laatst een zweef parasol gekocht en een gras trimmer. Netjes geholpen. Tijdens het verbouwen ook alles gevonden bij de Hubbo Bergambacht
Bedankt Hubo! Onwijs blij met de opmaat gemaakte schuifdeuren voor onze inbouwkast. Goede service en vriendelijke monteur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid