facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HUBLO

HUBLO

Geschiedenis

Even voorstellen.
Hublo cars is een nieuw sportief autobedrijf dat zich richt op het in en verkopen van nieuwe en gebruikte occasions met net dat beetje extra. Dat beetje extra wil zeggen, meer opties, beter onderhoud en een lage kilometerstand. Wij bij Hublo Cars zijn van mening dat je moet doen wat je leuk vindt en dat is voor ons, het in en verkopen van sportieve auto’s voor jong en oud; denk hierbij aan de bekende Golf GTI van Volkswagen, of de RS lijn van Audi. Natuurlijk bent u ook voor andere occasions bij ons aan het juiste adres en kunnen we u met onze ruime voorraad altijd van dienst zijn.

U zoekt, wij vinden.
Hublo Cars probeert voor elke klant een passende occasion te vinden, ook als wij deze zelf niet voorradig hebben. Zo hebben wij in het verleden al meerdere auto’s voor klanten gevonden. Voorbeeld: U zoekt een Volkswagen Golf 6 GTI van het bouwjaar 2011 met een kilometerstand niet hoger dan 125.000 km. U geeft aan ons de overige informatie door, denk hierbij aan, automaat, lederen bekleding, enzovoort. Wij garanderen u dat we een passende occasion voor u zullen vinden.

Hublo Cars, grensverleggend!
Hublo cars is gevestigd in Nederland maar importeert haar meeste occasions uit het buitenland. Denk hierbij vooral aan ons buurland Duitsland. In het buitenland zijn simpelweg gewoon meer occasions beschikbaar dan in Nederland, hetgeen ten goede komt aan de aanschafprijs. Meer aanbod betekent lagere prijzen. Dit is tevens de reden dat we auto’s goedkoper kunnen aanbieden dan de meeste concurrenten. Het andere grote voordeel van auto’s kopen in het buitenland is dat de auto’s daar standaard zijn uitgerust met meer opties dan de auto’s die u vindt op de Nederlandse markt.

Welkom bij Hublo Cars ... 'your driving excitement' ! Samen op weg naar uw favoriete auto!



"Sportief & exclusief!Hublo cars is een jong autobedrijf met passie voor snelle en exclusieve occasions, hierdoor kunnen wij ons goed inleven in de wensen van onze klanten. Wij proberen met de grootst mogelijke zorg de juiste occasions aan te bieden en in te kopen, dit gebeurt veelal in ons buurland Duitsland. Hublo cars heeft jaren lange ervaring met import van nieuwe en gebruikte occasions. Al onze occasions beschikken over een kloppende onderhoud historie, nagenoeg alle opties & accessoires en een eerlijke en betrouwbare kilometerstand."
Adres: Denekamperweg 40 C, 7678SZ Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06 83965155
Stad: Geesteren
Route: Denekamperweg 40 C
Postcode: 7678SZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: hublo cars, hublot geneve, hublo cars geesteren, hublot prijs, hublot, hublot classic fusion, hublot watch, hublot dames
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trekhaakcentrum.nl Trekhaakcentrum.nl 2 km Ze hadden een fout gemaakt maar ook weer snel hersteld zonder gezeur klasse
Recensies
Wat een fijne en eerlijke garage heb deze kanon bij ze mogen kopen! En totaal geen spijt als ik weer een auto koop weet ik waar ik zijn moet! Ga zo door mannen service goed communicatie ook net zo goed GEWOON TOP BEDRIJF
Bij Hublo mijn Volvo S60 T5 gekocht. Zeer tevreden, nette prijs voor mijn oude auto gekregen en de Volvo was helemaal naar wens afgeleverd. Kan Hublo zeker aanraden!
Afgelopen woensdag mijn Ford Fiesta 1.6 Sport hier opgehaald, auto zag er zeer netjes uit voor een schappelijke prijs. Onderhoudshistorie etc was allemaal netjes aanwezig en ik werd erg professioneel en vriendelijk geholpen tijdens de aankoop! Ben er erg blij mee.
3 maanden geleden een prachtige Golf 6 35 Editie gekocht bij dit jong en gedreven bedrijf. Ze wisten mijn Golf 5 R32 op waarde te schatten en zijn tot een deal gekomen. Nadat de auto afgeleverd is heeft zich toch nog een probleem voor gedaan wat al in de garantie gemeld was alleen zich wederom weer voor had gedaan. na mail contact is dit perfect opgelost en kon dit bij eigen dealer hersteld worden. Dit is service en met de klant mee denken. Als ik weer een snelle auto zoek meld ik mij zeker weer bij jullie. Succes heren van Hublo Cars.
Ik heb vorige maand een mooie astra OPC bij Hublo cars gekocht. het is een netjes onderhouden auto en ik ben er erg blij mee. Ik had wel een licht hoog geluidje die bij de sper differentieel weg kwam, dit is netjes opgelost en mijn auto rijd perfect! Ga zo door en ik kom zeker terug wanneer ik aan een andere auto toe ben
In december, na een lange zoektocht, bij Hublo cars een Fiat 500 gekocht. Deze voldeed helemaal aan mijn wensen en ben er dan ook heel erg blij mee. Helaas bleek het sturen na een korte tijd wat problemen op te leveren. Ondanks dat dit probleem niet onder de garantie viel, heb ik toch contact opgenomen met Hublo cars. Zij stonden mij goed te woord en wilden mij graag helpen. Binnen een korte tijd hadden ze mijn auto weer gemaakt, waardoor mijn Fiat weer perfect rijdt. Bij Hublo cars kun je dus zeker weten vertrouwd een auto kopen! Heel erg bedankt voor de goede service!
Ik heb donderdag een witte golf gti edition 35 gekocht de pdc sensoren deden het niet met de proef rit daar gingen ze gelijk mee aan de gang . Er zat een scheurtje in de voor bumper waardoor er wat met de prijs gedaan kon worden. De volgende dag gebeld ik 9dat ik de auto wilde hebben en kon hem om 16.00 ophalen, helaas belde ze mij op of het een uurtje later kon want het liep iets uit want ze hadden er toch maar een nieuwe bumper opgedaan koste niks extra .En om 17.00 kwam ik maar de auto was nog niet klaar. Ik kon hem mee nemen en dan kwamen ze hem de volgende dag ophalen en ook weer terug brengen om hem te maken. Top geregeld en een super service en altijd bereikbaar ook al belde ik 10x per dag haha. De volgende auto zou ik zeker daar weer halen. Vriendelijk en eerlijke jongens.
Ik heb 3 maanden geleden een Golf 5 GTI bij hun gekocht, en deze auto bevalt mij super. De ruitenwisser motor ging na een maand kapot, iets waar hun niks aan kunnen doen dat dit gebeurt. Maar toch wouden ze mij graag helpen en is er gratis een nieuwe opgekomen. Ben zeer tevreden over de service en de auto's zijn ook goed geprijsd. Als er vragen zijn kun je ook goed bij hun terecht. Kortom top bedrijf!
Wij gingen gisteren kijken naar een auto die we op marktplaats hadden gezien. Voordat we vertrokken gebeld en hij was er nog. Na ruim een uur rijden daar aangekomen werden we vriendelijk geholpen. Na een proefrit kwam de aardige man vragen wat we ervan vonden en vroeg of we iets in te ruilen hadden. Na een kort rondje om onze auto kwam hij met een zeer redelijk aanbod. De nieuwe auto werd direct klaar gemaakt en niet veel later reden we in onze nieuwe auto terug naar huis. Zeker een aanrader dus om hier langs te gaan.
2 jaar geleden een RS3 gekocht bij HUBLO cars, rijdt nog steeds perfect! Vriendelijke en gastvrije jongens werken er. Zeker een aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid