facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HTH Transport Ermelo

Info

Transport bedrijf uit Ermelo

Geschiedenis

HTH Transport Ermelo is uw partner in vervoer. Met 17 jaar ervaring in meedenken, planning en regelgeving realiseren we elke vervoerswens.

Met 20 trekkers, een groot aantal trailers en 4 vaste charters leveren we betrouwbaar en flexibel transport. In de Benelux, Duitsland en andere Europese landen. Desgewenst vanaf een pallet tot meerdere trailers vol.

HTH Transport is met name sterk in transport van industriële producten, recycleerbare materialen en pallets en logistieke diensten voor de productie van heftrucks. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust voor ADR-vervoer en vrijwel alle chauffeurs zijn ADR-gecertificeerd.



"HTH Transport is een professioneel logistiek dienstverlener. Specialiteiten zijn o.a transport van industriële goederen, recyclingproducten en palletvervoer. Ook voor Op en Overslag is HTH uw juiste partner. Wij beschikken over warehouses op meerdere locaties in Nederland."
Adres: Lokhorstweg 15, 3851 SE Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-434707
Stad: Ermelo
Route: Lokhorstweg 15
Postcode: 3851 SE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HTH meaning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerbuvet Gerbuvet 147 meter Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Topbedrijf!
St vd Brink St vd Brink 289 meter Het transportbedrijf van Nederland en ook nog eens duurzaam
Verhuisbedrijf Van Beek Verhuisbedrijf Van Beek 383 meter Verhuisbedrijf Van Beek staat al sinds 1923 klaar voor mensen die hun inboedel vakkun...
Bali Taxi Tour Bali Taxi Tour 2 km Bij Taxi Bali Tour bent u op het juiste adres voor particulier vervoer op Bali, tegen...
Recensies
Zeer slechte reclame Je zou dit bedrijf maar inhuren krijg je gratis slechte reclame. Kwam helaas een chauffeur van hun tegen. Zo eentje die een ander niks gunt en je er niet tussen laat bij het invoegen. Je er zelfs nog af duwt. Heel veel mensen waren hier getuige van. Alvorens deze review te schrijven eerst geprobeerd contact te zoeken met dit bedrijf, maar die antwoorden niet. Zo'n bedrijf is het helaas.
Komen afspraken na en daarnaast fijne medewerkers. Verder vakkundig en betrokken.
Vertaald door Google Super laden leuk team doen er alles aan om zo snel mogelijk gratis koffie te laden Origineel Super zaladunek miła ekipa robią wszystko żeby jak najszybciej załadować kawa gratis
Vertaald door Google Goed gezelschap. Vriendelijk en goed personeel. Origineel Хорошая компания .приветливый и хороший персонал .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid