facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HTC Air Treatment Systems

HTC Air Treatment Systems

Info

HTC is dé groothandel voor al uw producten of componenten, alsook specifiek maatwerk van luchtbehandelings- of ventilatiesystemen.

Geschiedenis

HTC is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de HVAC branche.
Als producent, importeur en exporteur van onder andere luchtkanalen, montagesystemen, motoren, roosters, flexibele slangen en onderdelen voor luchtbehandelingskasten neemt het bedrijf een sterke positie in op de HVAC markt.



"Groothandel in ventilatieproducten, Spiro buizen & hulpstukken, officieel verkooppunt van de ventilatoren van Nicotra-Gebhardt in Nederland en MoveAir decentrale warmteterugwinning systemen."
Adres: Haefland 8G, 6441 PA Brunssum
Telefoonnummer: +31 (0)45 5119100
Stad: Brunssum
Route: Haefland 8G
Postcode: 6441 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MoveAir
Recensies
Bij HTC geweest voor de aanschaf van een buisventilator en een roostertje particulier om zelf thuis te installeren. Service was prima, grote loods en veel verschillende dingen op voorraad. Even goed kijken welke inrit je moet hebben en uiteindelijk een mooie parkeerplaats voor de loods. Prijzen zijn concurrerend met de markt. Voor ons een fijne ervaring.
Ik sluit me volledig aan bij eerdere review. Ogenschijnlijk behulpzaam en vriendelijk. Maar dat blijk schijnvriendelijkheid. Als men verkeerd adviseert en levert zijn ze niet thuis om het fatsoenlijk op te lossen. Alles wordt op anderen afgeschoven en niets ligt aan deze partij zelf. Uiteindelijk door verkeerd informeren vanuit deze partij heeft het me 3000 euro extra gekost om alles goed te kunnen laten installeren.
Vriendelijke mensen daar! Goede en geduldige uitleg over wat passend zou zijn voor in onze keuken! Ik ga nooit meer naar een bouwmarkt! Want als je zelf niet weet wat je precies nodig hebt, of er geen verstand van hebt, is mijn ervaring dat dit ook vaak moeilijk is bij een boumarkt. Wij zijn super tevreden met onze aankoop! Bedankt hiervoor! En we blijven zeker klant!
Als men wat wilt verkopen zijn ze de vriendelijkheid zelve. Maar als men verkeerd levert en wij hun daarop benaderen komt een heel andere kant van dit bedrijf naar boven. Antwoord was: we zijn een groothandel en geen bezorg service. Men rekende wel €32,50 bezorgkosten voor 3 kilometer en dan ook nog verkeerd leveren. Wij moesten het zelf maar komen ophalen. Wij waren het hier niet mee eens en werden door de directeur uitgescholden en medegedeeld dat wij maar moesten luisteren naar hem want anders. Gooide ook nog de hoorn erop. Nou, daar zijn wij niet van onder de indruk. Terug proberen te bellen, nemen niet meer op. Wat een bedrijf zeg, man man man schande!
Leveranciers : Voor de zekerheid achteruit oprijden, bedrijf zit aan de achterzijde van het verzamelpand, heftruck aanwezig
Goede service, snelle levering, kundig en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. John
Prima service. Alles perfect geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid