facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HRS Pool & Technical Equipment - zwembadengroothandel

HRS Pool & Technical Equipment - zwembadengroothandel

Info

HRS Pool & Technical Equipment. De technischegroothandel in zwembaden,- benodigheden, elektra, ventilatie en doseertechniek
We leveren als groothandel b2b!

Geschiedenis

HRS Pool & Wellness Equipment is een toonaangevende groothandel op het gebied van wellness: van zwembadbenodigdheden en diverse accessoires tot en met speel- en inrichtingsmaterialen.
Wij leveren zwembadbouwers, zwembaden, (semi-) overheid, ziekenhuizen, instellingen, therapeuten, verenigingen, campings, sauna parken, hotels en etc.
Onze klantenkring omvat professionele installatiebedrijven en de vakhandel.

Na onze controle kunt u een inlogcode aanvragen. Met deze inlogcode is het mogelijk op de website ons gehele assortiment met de daarbij, voor grootafnemers geldende inkoopprijzen, te bekijken.

Wij willen u graag van dienst zijn, dus komt een door u gewenst artikel niet in onze online shop voor, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen dan proberen u toch van dienst te zijn.

Wij hopen dat wij uw interesse gewekt hebben om een kijkje te nemen in onze online shop en dat wij u aan onze klantenkring mogen toevoegen.

Let op wij leveren niet aan eindconsumenten!



"HRS Pool & Technical Equipment is een toonaangevende groothandel in Beusichem op het gebied van zwembaden, zwembadbenodigdheden, sauna, doseer-, meet- en regeltechniek, warmtepompen, zonnepanelen, pvt zonnepanelen, zwembad warmtepompen, zwembad, zwembadengroothandel, zwembad groothandel, zwembad groothandel; belgie, elektra materiaal, gereedschap en diverse accessoires.HRS zwembadengroothandel is de zwembadenleverancier voor Nederland en België zwembadbouwers!"
Adres: Staalweg 2, 4104AT Culemborg
Telefoonnummer: 0031345517013
Stad: Culemborg
Route: Staalweg 2
Postcode: 4104AT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Staalweg 2 Culemborg, Zwembad groothandel, Groothandel zwembadmateriaal
Recensies
Hm . Na diverse malen met mijn leverancier Jeroen Herms waarover ik zeer tevreden ben contact te hebben gehad over mijn RX en PH pompen blijkt er geen oplossing voorhanden. HRS weigert contact met eind gebruikers te onderhouden en verwijst naar de tussen leverancier . J H Mijn enige oplossing is blijkbaar twee nieuwe pompen a 300 € aan te schaffen bij b.v Azalp om niet weer de hoofdprijs te betalen ! Wat een slechte service HRS tel nr van mij bij JH Het lijkt er op dat het geen service verlenen een continue probeem is . 5 maanden geleden via J.H een oderdeel voor mijn warmtepomp bestelt maar HRS ziet wederom geen kans een zeer eenvoudige drukmeter te leveren. Nu uiteraard wel de juiste weg gevolgt via de leverancier Het blijkt dus toch een eenvoudige " dozenschuiver" te zijn
HRS Pool al je daar binnen loopt wordt je netjes ontvangen en goed geholpen en niet duur gewoon allemaal Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid