facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HRQ Personeelsadvies

HRQ Personeelsadvies

Info

HRQ Personeelsadvies is een fullservice dienstverlener op het gebied van HRM. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen of vraagstukken op het gebied van personeel & organisatie.

Geschiedenis

HRQ Personeelsadvies: Thuis in HRM en organisatieontwikkeling

Goed personeelsbeleid is van groot belang voor het succes van uw organisatie. Het personeelsbeleid moet aansluiten bij de doelstellingen die u hebt, maar ook bij de ambities die er leven. De kracht van uw organisatie wordt daarbij in belangrijke mate bepaald door de mensen die er werken. En het succes van uw personeel is mede afhankelijk van uw beleid. Het is dus van groot belang hier zorgvuldig mee om te gaan.

HRQ Personeelsadvies kan u helpen met de ontwikkeling en implementatie van uw personeelsbeleid, maar ook ondersteuning bieden of adviseren als u tegen specifieke vraagstukken aan loopt.
Beschikt u wel al over een hrm-medewerker of –afdeling maar heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, dan kunnen wij u hierin ook van dienst zijn.

Kennis en kunde is aanwezig op de diverse deelgebieden van het hrm-werkgebied (onder andere herinrichting organisatie, communicatie, wetgeving, reorganisatie en ontslag, coaching, outplacement, beoordelen, arbeidsvoorwaarden enz.). Meer informatie hierover, kunt u vinden onder het kopje dienstverlening.

HRQ Personeelsadvies beschikt daarnaast over een netwerk van professionals waarmee uw organisatie ook in contact kan worden gebracht. Daarbij kunt u denken aan advocaten, werving & selectie bureau’s, adviesbureau's enz.

Adres:
Stad: Mierlo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loverbos Communicatie Loverbos Communicatie 17 km Loverbos Communicatie heeft een kloppend hart voor jouw verhaal. Copywriting: krachti...
BEE Cashback Home Nederland BEE Cashback Home Nederland 17 km Ontwerp nu je droomhuis met de BeeHomeApp Start met duurzaam bouwen en bespaar met d...
TRIKI BEHEER BV TRIKI BEHEER BV 17 km Alles snel en vriendelijk geregeld TOP bedankt
E-Expansion E-Expansion 17 km Werk al een tijdje samen met E-Expansion en ben zeer tevreden. Het zijn kundige mense...
Optimago Optimago 17 km Creëer uw eigen Optimale Imago
Quadrifolium Fondsenwerving Quadrifolium Fondsenwerving 19 km Voor non-profit organisaties: stichtingen en verenigingen, die op zoek zijn naar aanv...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid