facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hrcrijbewijs.nl

hrcrijbewijs.nl

Info

De autorijschool bij jou in de buurt.
Autorijles €39,50 per 60 minuten!
HRC heeft enthousiaste en professionele instructeurs.
Graag tot ziens in onze auto ��

Geschiedenis

Wij geven rijles in de volgende plaatsen :
Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Bloemendaal, Velserbroek, Haarlem, Heemstede.

Jouw plaatsnaam er niet bij? Bel ons voor de mogelijkheden.



"Jij wilt je rijbewijs halen, zoek niet verder. Wij geven rijles op jou eigen tempo. Door onze prettige manier van lesgeven weet jij zeker dat je het rijbewijs gaat halen."
Adres: Reguliersstraat 28, 1947GR Beverwijk
Telefoonnummer: 0624110816
Stad: Beverwijk
Route: Reguliersstraat 28
Postcode: 1947GR



op zoek naar gerelateerd: HRC Rijbewijs, Rijschool Beverwijk, Michael van den Hoff
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ScorpionNails BeautySalon ScorpionNails BeautySalon 62 meter ScorpionNails BeautySalon Opleidingen tot nagelstyliste
De Evenementenmakelaar De Evenementenmakelaar 661 meter Altijd plezier voor de kinderen
BivT - voor praktijk professionalisering BivT - voor praktijk professionalisering 743 meter Ben daar een mega interessante opleiding aan het doen. Met inspirerende docenten. Loc...
MGT Jongerencentrum Beverwijk MGT Jongerencentrum Beverwijk 964 meter Deze pagina is bedoeld voor de jongeren in Beverwijk-Heemskerk om onze activiteiten t...
Soliede Soliede 1 km Vandaag dag 2 van een basis cursus BHV verzorgd met veel enthousiasme ontvangen door ...
Kinderboerderij De Baak Kinderboerderij De Baak 2 km Mooie en gezellige kinderboerderij. Speelplaats voor kinderen. Veel dieren en netjes ...
Recensies
Totaal niet transparant. Geeft rijles op de manier die hem uitkomt. De ene keer duurt een rijles 40 minuten, dan weer 30 minuten. normaliter een uur Tijdens de de rijles is Michael ook overmatig bezig met zijn smartphone. De proefles die gratis zou zijn, moesten we uiteindelijk voor betalen. En zijn uurtarief schommelt ook harder dan de bitcoin. Na een aantal lesjes mijn dochter van rijschool doen veranderen. Rijschool Siegers & Rijschool Groenland zijn de echte professionals in Beverwijk.
Onlangs mijn rijbewijs gehaald via HRC rijbewijs. Michael is een erg fijne instucteur, hij legt alles goed uit en is relax. Aanrader om je rijbewijs te behalen!
Super fijne lessen gehad, zelf je lessen inplannen via een app alles overzichtelijk. En de instructeur geeft super goede uitleg met rust en geduld!
Hele fijne rijschool! Michael is rustig en legt alles 100 keer aan je uit als je het dan nog niet weet. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!! Echt een aanrader
Leerzame en goede rijlessen van een instructeur die het overzicht behoudt. Bewaard alle rust die je nodig heb om te slagen.
Top, rustig en neemt de tijd. Laat je lekker zelf rijden en geeft goede tips : Alles in 1x gehaald dankzij michael.
Super fijne tijd gehad naast Michael in de auto. Hele relaxte instructeur, die alles goed uitlegt en veel geduld heeft. Het heeft een tijdje geduurd, maar we hebben veel gekletst en gelachen en ik ga/kan nu vol zelfvertrouwen de weg op. Michael, bedankt voor alles!
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit was niet gelukt zonder de fijne lessen van Michael. Ondanks dat ik altijd zo zenuwachtig was heeft hij er toch voor gezorgd dat ik plezier kreeg in het auto rijden. Hij is heel rustig en legt alles goed uit. Hij is een topper ! Ik raad deze rijschool zeker aan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid