facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HRC de Schelphoek

Info

HRC de Schelphoek ligt op het mooie en zonnige Schouwen- Duiveland een eiland waar altijd wat te beleven is dit hotel en restaurant ligt naast een mooi natuurgebied wat overgebleven is van de ramp 1953.

Geschiedenis

het is tevens ook een hotel met 4 kamers.

Adres: serooskerkseweg 24, 4327 SE Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0111671212
Stad: Serooskerke
Route: serooskerkseweg 24
Postcode: 4327 SE



op zoek naar gerelateerd: De Schelphoek restaurant, De Schelphoek menukaart, Schelphoek Zierikzee, De Schelphoek Zeeland, Wandelroute Schelphoek, Schelphoekstraat 1 Zierikzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HRC ''De Schelphoek'' HRC ''De Schelphoek'' 8 meter Wordt nu flink aan gewerkt om te moderniseren.
Recensies
Wordt nu flink aan gewerkt om te moderniseren.
Heerlijk eten en vriendelijke service. Aanrader
Zéér gastvrij, lieve hardwerkende mensen die het hun gasten zoveel mogelijk naar de zin maken. Goede bedden goed eten én ook belangrijk: goede hygiëne pas 1 augustus overgenomen en nu al constant volgeboekt, dát wil wel wat zeggen. Hele mooie omgeving wij komen zéker vaker terug!
Lekker met mijn Lieve Jessika ex-helaas en Binky de hond wezen wandelen daar bij het water! En gegeten en gedronken in de Schelpenhoek. WAS LEUK EN GEZELLIG!!!
We waren helemaal natgeregend, maar super goed en vriendelijk ontvangen. We hebben handdoeken gekregen en mochten zelfs even douchen als we zouden willen. Gezellige en ongedwongen sfeer.
familiebedrijf schoon vriendelijk. niets om over te klagen. Familiärer Familien Betrieb. Sauber lecker mega lieb. Betten waren super.
Hoogseizoen en maar twee personeelsleden.... Na 10 minuten maar opgestapt. Liepen ze te klagen dat het druk was en daar niet op gerekend hadden. ???
Fijne stopplaats tijdens het fietsen. Zeer vriendelijke bediening.We komen zeker terug.
Net een paar dagen open met nieuwe eigenaren. Zeer gastvrij ontvangen. Wij hebben er heerlijk geluncht, een aanrader.
Prima terras, aardige dame in de bediening, Corona maatregelen goed toegepast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid