facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Howdy's Pannenkoek Saloon

Howdy's Pannenkoek Saloon

Info

Pannenkoek restaurant

Geschiedenis

Howdy's pannenkoek saloon, een gezellig restaurant midden in de randstad. Waar onze cowboys en girls u een zalige pannenkoek serveren voor het hele gezin!

Adres: Gildeweg 2 , Nootdorp 2632 BA, NL
Telefoonnummer: 015 310 1003
ln.sydwoh@ofni
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 2
Postcode: 2632 BA



op zoek naar gerelateerd: howdys social deal, pannenkoek en zo nootdorp, howdys openingstijden, pannenkoekenhuis, korting howdys, pannenkoek enzo nootdorp, howdys menu, werken bij howdy's nootdorp
Recensies
Van te voren reserveren is handig. Wij zitten graag aan een 4 pers tafel ipv 2 persoons. Je hebt dan iets meer arm ruimte. Naast het gebouw is een parkeer termijn, zaterdag is het meestal druk na 18.00 uur. Beneden is een partyzaal deze pakeren op het zelfde terrein, is gratis. Na 18.00 uur staat er een rij voor het restaurant. De placemat op tafel is het menu. Naast pannenkoeken is het ook mogelijk om een hamburger te bestellen. Kinderen worden vaak verrast met thema pannenkoeken en kadootjes, zoals Halloween. Goed eten en snelle service. Kindvriendelijkheid: Verkleed personeel. Thema's in het restaurant, Halloween, pasen etc. Restaurant is versierd.
Een gezellige leuke pannenkoeken huis. Met heerlijke pannenkoeken. Ik had een fransoos geweldig lekker met brie, en knoflook! Een echte aanrader ! Verder is de bediening goed. Je kan zelfs via de QR code je eigen drinken bestellen! Of contact maken met bediening. Met grote groep was de bediening ook lekker vlot. Ondanks dat het toch behoorlijk druk was. Een top tent dus.
Heerlijk gegeten met een grote groep, ontzettend vriendelijk geholpen door het personeel en de pannenkoeken zelf waren ook ontzettend lekker.
Howdy's is een goed pannenkoekenrestaurant met een leuke speelhoek voor kinderen en vriendelijk personeel .ik heb zelf één zoontje van 5 jaar oud dus ik ben in aardig wat pannenkoekenrestaurant geweest en dit is wel één van de beste.
Hele goede pannenkoek vriendelijk personeel en goed en snel geholpen bravo Parkeren: Auto ver weg moeten zetten jammer
Je krijgt waar voor je geld. Vriendelijk personeel en een heel leuke inrichting in een cowboy concept.Eten: 5/5
Hele lekkere pannenkoeken. Vriendelijk & hardwerkend personeel . Heb je kids dan is dit echt een aanrader. De pannenkoeken zijn erg groot en met beleg ook rijkelijk belegd. We wilde ook nog een zoete variant voor later op de avond , gelukkig konden we die mee krijgen in platte dozen. Ontzettend fijn.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten! Een pannenkoek met ijs en chocolade Gezellige sfeer en leuk ingericht binnen. Aardig personeel. Zowel een lift als trap dus ook bereikbaar voor iedereen die minder te been is. Gratis parkeren op eigen terrein. Gelegen in complex van Partycentrum Witte Paard. Wij komen terug
Leuk voor de kids. Locatie van het speel gedeelte ligt alleen niet heel gunstig vlakbij de trap. Personeel is vriendelijk maar mag tussendoor wel meer tafels afnemen en hier en daar wat vegen zeker als de tent praktisch helemaal leeg is. De tafel achter ons was bijv. vies en de vloer was ook vies..
Was al weer ff geleden, maar ook nu weer top! Volop keus, weer een aantal nieuwe pannenkoeken en voor wie liever wat anders wil, ook heerlijke biefstuk, hamburger of saté. Prima service, vlotte bediening en een leuke western sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid