facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HOWA

HOWA

Info

Super gezellige vereniging op Walcheren voor de hond én de eigenaar. Mooie velden voor gehoorzaamheid training, flyball, behendigheid en de HOWA mix!

Geschiedenis

Op 12 december 1984 werd in Vlissingen door de Hondenvereniging Walcheren de eerste hondencursus gegeven. Op 1 grasveld gescheiden door een net waren 65 leden en 4 instructeurs wekelijks met veel plezier met hun honden bezig. In september 2002 is de Howa verhuisd naar de huidige locatie aan de President Rooseveltlaan 173 achter de sporthal Baskenburg in Vlissingen.

Een prachtige plek met 5 trainingspleinen, 1 groot behendigheidsveld en een gezellige kantine. Ondertussen is de HOWA uitgegroeid tot een vereniging met zo'n 350 leden en 14 instructeurs en is het succes zo groot dat het op de maandag-, donderdagavond en zondag een drukte van belang is op de trainingsvelden van de Howa.

Naast de cursussen worden er ook regelmatige leuke activiteiten georganiseerd voor honden, kinderen en baasjes. Denk aan voorjaars- en najaarswandelingen, een paasfeest met activiteiten voor de kinderen en de honden of een heuse wedstrijddag met spelletjes waarbij zowel de hond als het baasje aan de slag moet. Jaarlijks wordt het seizoen afgesloten met een barbeque.



"Opzoek naar een puppycursus, gehoorzaamheidstrainingen of gewoon een hondenschool die jou en je hond wat meer uitdaging geeft? Dan zit je hier goed!Bij de HOWA hebben we cursussen voor elk type hond, van elke leeftijd en ras. Daarnaast organiseren we ook leuke evenementen voor jou en je viervoeter.Nieuwsgierig? Lees je in op onze website, of kom gewoon gezellig langs. We vinden het altijd leuk om nieuwe honden te begroeten. Kun je iets niet vinden of heb je vragen die je graag even persoonlijk bespreekt? Neem dan vrijblijvend contact op, we bijten niet ;-"
Adres: Pres.Rooseveltlaan 733A, 4382 NG Vlissingen
Telefoonnummer: 0118431339
Stad: Vlissingen
Route: Pres.Rooseveltlaan 733A
Postcode: 4382 NG


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Hondenvrienden Zeeland, Anja de pagter, Puppycursus Zierikzee, Puppycursus kruiningen, Hondencursussen, Puppycursus Axel, Puppycursus Goes, Hondenvereniging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Brain Steps Stichting Brain Steps 678 meter Het opleiden van therapiehonden en trainers/coaches
Recensies
Leuke training en hele leuke trainers ze doen een koekjes training maar wij doen wel de puppy cursus en dat is echt heel leuk en gezellig
Nog maar net begonnen. Heb goed gevoel bij deze club. Je krijgt heel veel informatie en ook samengebonden in een boekje. Zo kun je alles nog eens goed nalezen. De trainingen duren 45 minuten, hierbij krijg je stap voor stap steeds nieuwe tips en oefeningen die je kunt trainen thuis. De club is zeer transparant, aardig en vooral behulpzaam. Voor slechts 40 euro heb je al 14 lessen, wat voor mij een super prijs/kwaliteit verhouding is. Wij hebben twee trainers per training. Op die manier krijg je echt voldoende aandacht tijdens een les. Er is zeer zeker uniformiteit aanwezig maar er is ook ruimte om je eigen idee te bespreken.
Erg leuke hondenclub, instructeurs zijn vrijwilligers en vinden het dus echt leuk om je te helpen, na de lessen kun je gezellig nog even in de kantine wat drinken!
Hondenvereniging waar men hele goede adviezen geeft. Allerlei cursussen voor hond en baasjes. Vriendelijke bejegening. Wij komen er altijd met veel plezier.
Goede hondenschool, met een gezellige kantine waar je voor weinig geld een kopje koffie, thee, frisdrank etc. kan drinken voor of na de training.
Fantastische begeleiding! Trainers zijn erg behulpzaam en kundig :
Goede hondenvereniging met aandacht voor baas en hond. Goede begeleiding en leuke nevenactiviteiten Ben zeer tevreden
Een hele fijne vereniging met lieve vrijwilligers die altijd voor jou en je hond klaarstaan
Schoon en fris een aanrader voor wie een pup heeft of verder wil trainen met zijn/haar hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid