facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf wildeman

Hoveniersbedrijf wildeman

Info

hoveniersbedrijf wildeman in Maassluis is een eenmansbedrijf die allerlei professionele hovenierswerkzaamheden verricht voor in uw tuin.



"Wildeman Boomverzorging is opgericht in 2019 door een jonge energieke ondernemer met een passie voor z'n vak. Doordat ik vroeg ben begonnen in dit vak ken ik m'n werk als geen ander. Door goed geleerd te hebben voor mijn vak, heb ik alle nodige kennis in huis om met verschillende soorten materiaal te kunnen werken. Van kleine wilgjes langs de sloot tot enorme populieren midden in de woonwijk, we gaan elke klus aan met evenveel enthousiasme."
Adres:
Telefoonnummer: 617305129
Stad: Maassluis


Recensies
Rick heeft bij ons een volledige tuinrenovatie gedaan. Na een behoorlijke wildernis in de tuin heeft Rick onze tuin in een week tijd omgetoverd tot een plek waar we nu als het weer het toelaat lekker van kunnen genieten. Het is een enthousiaste hovenier met ontzettend veel drive. De communicatie en betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren.
Hoveniersbedrijf wildeman is afgelopen weekend bij mijn geweest om een boom te Kappen,resultaat 100% tevreden,alles netjes achtergelaten.
Echte vakmensen met liefde voor hun vak. Nogmaals heel erg bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid