facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf van der Zanden

Hoveniersbedrijf van der Zanden

Info

U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en vijvers.



"Hoveniersbedrijf van der Zanden heeft op 1 januari 2023 het bedrijf beëindigd"
Adres: Heijerstraat 4, 5563 bn Westerhoven
Telefoonnummer: 040-2013171
Stad: Westerhoven
Route: Heijerstraat 4
Postcode: 5563 bn


Recensies
Kunstgras is netjes door deze mannen gelegd bij onze tuinrenovatie. Voor de afspraak zelfs nog langsgekomen om het product te bespreken. Uiteindelijk gelukkig toch voor een ander gelijkgeprijsd product gekozen. Vriendelijke mensen en vakwerk afgeleverd.
Afspraak gemaakt voor kennismaking en ontwerp te bespreken achtertuin. Afspraak wordt 5 minuten van tevoren geannuleerd met als reden te druk. Dat hij het druk heeft met al mijn respect maar dan niet tijdig de afspraak te annuleren kan gewoon niet. Krijg je als antwoord zo is het leven. Geen zakelijk inzicht en geen rekening gehouden met zijn klant. Slechte zaak.
Vriendelijke, fijne communicatie. Denkt goed mee en kijkt naar de mogelijkheden. Prijs kwaliteit is goed. Werk wat ze afleveren is erg netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid