facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf Van der Weiden

Hoveniersbedrijf Van der Weiden

Info

Tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, zakelijk en particulier, alles in en rondom tuinen.

Geschiedenis

'Uw tuin is ons visitekaartje.'

Dat is de filosofie van ons hoveniersbedrijf. Ons hoveniersteam helpt u graag om iedere tuin om te vormen tot uw eigen tuin. Een creatief proces dat tijd en aandacht vraagt. Wij geloven daarom niet in ‘snel scoren’, maar in meedenken in mogelijkheden én duidelijk zijn als iets niet kan of past. Het resultaat is een tuin waar de klant na jaren nog enthousiast over is en dat is tegelijkertijd de beste reclame.

Wij zijn dan ook trots op ons groeiende klantenbestand en het feit dat wij voor meer dan 95% van onze klantenkring, na ontwerp en aanleg nog jarenlang onze diensten mogen leveren.

Adres: Leidsevaartweg 69, 2106 NB Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023 547 8037
Stad: Heemstede
Route: Leidsevaartweg 69
Postcode: 2106 NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis te Manpad Huis te Manpad 858 meter Erg mooi monument had de luxe Om binnen te zien Door dat ik de boodschappies mocht af...
Recensies
Afgelopen jaar 2020 zijn we op aanraden van een vriend bij Robert terecht gekomen. Goed werk naar tevredenheid afgemaakt met hier en daar wat haperingen en vertragingen maar resultaat mag er zijn. Maar wat ontzettend jammer dat Robert na ruim 7 maanden nog niet de eindafrekening stuurt, na vakkundig negeren en aanvankelijk wat loze beloftes nog steeds geen afrekening maar het tegenovergestelde; een nafacturatie. Goed fatsoen hoef je niet te verwachten van dit bedrijf, heel erg jammer.
Ik had een partij tegels gekocht bij de beste man maar op de dag van leveren kreeg ik te horen dat hij ze aan iemand anders verkocht had. Niets laten weten zodat ik voor niets thuis aanwezig was.
Robert is een aardige vent en daardoor gun je hem veel en vergeef je hem ook zijn vele toezeggingen. Hij doet zijn best en werkt hard. Als er gewerkt wordt, gaat het snel maar lijdt de kwaliteit eronder. Helaas moet dan veel opnieuw of gerepareerd worden en dan kan het een vermoeiende ervaring worden. Dat tezamen met de hoge prijs maakt drie sterren.
Mooi bedrijf voor realiseren van tuinen, nagenoeg alles is mogelijk, overkapping, schuur, etc. van vijver tot zwembad ruime keus aan bestrating. Vriendelijk en professioneel personeel.
Prima organisatie om je tuinwensen door uit te laten uitvoeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid