facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf Roel Zuidema

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema

Info

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en sierbestrating grondwerken, graszoden, overkappingen plaatsen

Geschiedenis

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is gespecialiseerd in tuinontwerpen, tuin aanleggen en tuin onderhouden voor particulieren en bedrijven.

Alle werkzaamheden betreffende de tuin voeren wij graag voor u uit zoals:
- straatwerk,
- beplanting,
- snoeiwerk,
- vijvers,
- vijverbeplanting,
- verlichting,
- grondwerken met minigraver, shovel,
-schuttingen
- grasmaaien.

Kortom, een compleet pakket afgestemd op uw wensen. Wij hebben een passie voor het werken in het groen en staan dan ook voor 100% achter ons eigen werk en geven u de beste kwaliteit.

wij verzorgen ook de aanleg en onderhoud van uw bedrijfstuin.

Uw bedrijfsterrein keurig onderhouden



Met een bedrijfsterrein dat niet alleen functioneel en veilig, maar ook representatief is, maakt u een goede eerste indruk op bezoekers. Zowel bestaande als potentiële relaties zien dat u zorg besteedt aan uw bedrijf. Ze zullen er daardoor vertrouwen in hebben dat u aan de kwaliteit van uw producten of diensten ook veel zorg en aandacht besteedt.


Aanleg en onderhoud


Hoveniersbedrijf Roel Zuidema verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfsterrein met veel plezier en vakmanschap. Op basis van uw wensen ontstaat daardoor een bedrijfsterrein dat past bij uw pand en een visitekaartje is voor uw bedrijf. Uitgebreid advies over bestrating, beplanting, bodemgesteldheid en waterhuishouding hoort daar vanzelfsprekend bij.


Altijd een verzorgd bedrijfsterrein


Uw groenvoorzieningen kunnen daarna door Hoveniersbedrijf Roel Zuidema onderhouden worden. Werkzaamheden als grasmaaien, blad verwijderen, snoeien, onkruidbestrijding en reiniging van bestrating zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein aantrekkelijk blijft voor bezoekers. Maar ook veiligheid is een punt van aandacht in het onderhoudspakket van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema. In de wintermaanden kan daarom zeven dagen per week gebruikgemaakt worden van de gladheidbestrijding.


Heldere afspraken over onderhoud


U kunt Hoveniersbedrijf Roel Zuidema inschakelen voor incidenteel onderhoud, maar ook een- of meerjarige contracten afsluiten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het beheer van uw bedrijfsterrein volledig aan het Hoogeveense hoveniersbedrijf over te laten.

Altijd een representatief bedrijfsterrein: dat is een zorg minder!


http://www.hoveniersbedrijfroelzuidema.nl

werkgebied


Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle. Meppel


•Gelderland: ´t Harde, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Borculo, Bronkhorst, Culemborg, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Ede, Eibergen, Ermelo, Geldermalsen, Elspeet, Groenlo, Groesbeek, Harderwijk, Heerde, Hierden, Hoenderlo, Kesteren, Kootwijk, Lochem, Lunteren, Nijkerk, Nijmegen. Oldebroek, Otterlo, Putten, Rhenen, Scherpenzeel, Tiel, Terschuur, Vaassen, Velp, Wageningen, Vorden, Voorthuizen, Wageningen, Wapenveld, Wezep, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen


•Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad


•Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Foxhol, Groningen, Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn.


•Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger


•Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend



"Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden, aanleggen, bestraten en renoveren van een tuin voor particuliere klanten c.q. het ontwerp, de aanleg en onderhoud van een bedrijfstuin of bedrijventerrein."
Adres: Stephensonstraat 13, 7901 LA Hoogeveen
Telefoonnummer: +31528354196
Stad: Hoogeveen
Route: Stephensonstraat 13
Postcode: 7901 LA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00
Zaterdag: 07:30 - 19:00
Zondag: 07:30 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inkoopgilde Inkoopgilde 4 meter Wilt u als hovenier goedkoop inkopen? Volg Inkoopgilde Facebook pagina. En bekijk hoe...
Hoveniersbedrijf Ruben de Boer Hoveniersbedrijf Ruben de Boer 355 meter Hoveniersbedrijf Ruben de Boer. Wij zorgen dat u 4 seizoenen per jaar kunt genieten ...
Hoveniersbedrijf Tuinverzorging STS Hoveniersbedrijf Tuinverzorging STS 2 km Vakmanschap, service!!!
Tuinonderhoud Fieten Tuinonderhoud Fieten 2 km "Voor al uw tuinverzorging en tuinonderhoud in de regio Drenthe"
Recensies
We zijn prima tevreden met Hoveniersbedrijf Roel Zuidema. We hebben een onderhoudscontract voor onze tuin afgesloten bij Roel Zuidema. In het voorjaar, de zomer en het najaar wordt de tuin door Roel en zijn team even flink onder handen genomen, zodat wij zelf alleen de kleine tuinklusjes overhouden en wij voor de rest dagelijks van onze tuin kunnen blijven genieten.
Vlotte en duidelijke offerte gekregen inzake tuinrenovatie, alles keurig en professioneel uitgevoerd volgens afspraak, volgend jaar mogen jullie zeker terugkomen voor de rest van de tuin.
Ik heb nu een prachtig lichtplan in onze tuin in Amsterdam-Noord. Roel is de eerste keer voor de offerte langsgekomen en kwam snel via mail met een offerte. Na vergelijking met andere offertes heb ik voor Roel Zuidema gekozen waar ik geen spijt van heb gehad. Het duurde even voordat we een afspraak konden inplannen. Uiteindelijk zijn twee medewerkers van hem de hele dag in touw geweest en alles daarna keurig opgeruimd. Keurige nette afwerking. Ook goede uitleg van de werking gekregen. Kosten waren precies volgens de offerte, geen cent meer, Achteraf had ik meer lichtpunten op de bewegingsensor willen aansluiten en ook had ik een sterkere lamp boven de voordeur willen hebben die meer naar beneden schijnt dan nu aan de zijkanten. Maar dat is mijn eigen keuze geweest. Ik kan van harte Roel aanraden!
Na een storm was de oude schutting compleet weg. Roel Zuidema was de eerste die een offerte uitbracht voor de verzekering en ze waren in staat om snel de offerte te plaatsen. En het plaatsen is meer dan perfect gegaan. Schutting en straatwerk is perfect op elkaar aangesloten en de kwaliteit van de beton/hout schutting is top. Na het plaatsen zijn ze nog 2 keer terug geweest om na te stellen. Kortom een prima bedrijf met een top service !!
Hoveniersbedrijf Roel Zuidema heeft diverse werkzaamheden bij ons uitgevoerd. 5 bomen gerooid - bomen, takken en blad keurig afgevoerd. Daarna is de tuin opnieuw bestraat, het terras is vergroot en de oprit is ook opnieuw bestraat. Alles naar grote tevredenheid. De heren hebben respect voor voor andermans spullen. Over enkele weken zal nog nieuw gras gelegd worden. Kortom een professioneel bedrijf.
Roel en zijn medewerkers hebben bij ons een vijver compleet vernieuwd. Onzen wensen gecombineerd met Roels tips hebben voor een fraai resultaat gezorgd. Ook de nazorg was in orde. Een probleem met de nieuw geleverde vijverpomp werd snel en volledig onder garantie opgelost.
Zeer slechte service. Een offerte aangevraagd, na 1,5 week niks te horen en meerdere keren gebeld te hebben geen gehoor heb ik maar weer gemaild. Moesten toch langs komen om te kijken, prima, duurt nog eens 1,5 week. Per mail een afspraak gemaakt. Komen zonder bericht niet opdagen. Als u nog een hovenier zoekt zou ik even verder zoeken. Edit: als ik daadwerkelijk een mail had gekregen dat u geen interesse had gehad wegens lopende projecten dan had ik daar alle begrip voor gehad. Dan had ik ook niet de moeite genomen om een review te schrijven. Echter de laatste mail die u of uw collega gestuurd heeft was op 23/9 met het verzoek een afspraak te plannen voor dinsdag 1 oktober 18:00, de koffie stond klaar, die is inmiddels koud.
Zeer slecht bedrijf. Komt afspraken niet na. 1e afspraak zijn ze vergeten in te plannen, dus nadat ik gebeld heb zouden ze een week later komen. 2e afspraak hadden ze een lekke band en brachten mij "netjes'' op de hoogte via de mail. Hoe verzin je zoiets om dit via de mail te doen als je ook gewoon kan bellen? Daarna heel vaak gebeld, gemaild en via WhatsApp geprobeerd contact te krijgen, maar niks hielp. Totdat ik via facebook vroeg of ze misschien niet failliet waren. Ik kreeg gelijk een bericht terug. Erg fijn zo ''snel". Er waren fouten gemaakt en ze zouden het echt goed maken. De volgende dag zouden ze heel de dag bereikbaar zijn, maar ook dit is niet gelukt. Ze zijn gewoon niet bereikbaar. Mocht het werk in mijn tuin niet zo aantrekkelijk zijn en kun je ergens anders zonder moeite meer geld verdienen, dan zou ik jullie groot gelijk geven, maar wees dan gewoon eerlijk.
Wat van ver komt is beter, zeggen ze. We hebben veel hoveniers dichtbij, maar Roel Zuidema hebben we al twee keer boven de concurrentie verkozen. Overleg gaat prima via whatsapp of email, afspraken worden prima nagekomen en het resultaat is zoals of boven verwachting. Snel in plannen en uitvoeren en prima prijs/kwaliteit verhouding. Top!
De service van Zuidema is prima. Erg betrouwbaar, er was bij ons een aanpassing nodig voor het gerealiseerde stuk oprit. Ze komen kijken en passen naar wens de zaken keurig aan. Ik zou de volgende klus zonder aarzelen bij hun onderbrengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid