facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf R A vd Lee BV

Hoveniersbedrijf R A vd Lee BV

Info

Ontwerp, aanleg- en onderhoud van tuinen. Compleet, tot in detail, vakmanschap, kwaliteit en creativiteit. Alle offertes en schetsen vrijblijvend.

Geschiedenis

Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee staat voor kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Een vast team van 10 mensen, met elk een eigen professionalisme, verzorgt dagelijks elke uitvoering op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Tot onze klanten behoren particulieren, bedrijven, vastgoedmaatschappijen, scholen en gemeentelijke instellingen.



"Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV, uw hovenier, anno 1984Al meer dan dertig jaar wordt er enthousiast gewerkt in de verschillende teams, met de zo kenmerkende doelstellingen van ons Hoveniersbedrijf: kwaliteit, creativiteit en vakmanschap!Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, een verouderde tuin op de schop wilt laten nemen of periodiek onderhoud wilt laten plegen,van gazons tot bestrating, van schuttingen tot hagen, van veranda’s tot beschoeiing: geen klus te klein en geen tuin te groot.Een stadstuin of juist klassiek, landelijk of kindvriendelijk, strak of juist speels: wij woelen net zolang in de aarde tot wij de sfeer hebben gerealiseerd die u voor ogen heeft.Nog geen concreet beeld van wat u met uw tuin wilt?"
Adres: Noordeinde 10, 2742 AG Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182615158
Stad: Waddinxveen
Route: Noordeinde 10
Postcode: 2742 AG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willemstein Hoveniers Willemstein Hoveniers 1 km Mooi groendak bij ons gelegd. Werken netjes!
De Duurzame Tuin De Duurzame Tuin 1 km Het concept van duurzaam tuinieren past naar mijn beleving in het op een verantwoorde...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid