facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf M. Maarsen

Hoveniersbedrijf M. Maarsen

Info

Hoveniersbedrijf M. Maarsen is uw hovenier voor tuin ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie in Aalsmeer en omgeving! Uw wens, mijn zorg, uw tuin!

Geschiedenis

Ik ben uw hovenier in Aalsmeer en omgeving voor persoonlijke én kwalitatieve verzorging bij het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin, patio en balkon. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn naam is Michael Maarsen en ik woon in Aalsmeer. Als zoon van een seringenkweker ben ik tussen het groen opgegroeid. Van hieruit is mijn passie ontstaan om te werken in tuinen. Woorden als persoonlijke én kwalitatieve verzorging omschrijven wie ik ben. Dit laat ik terug zien in mijn werk.

Ik kom graag, wanneer het u uitkomt, bij u langs om uw wensen betreffende uw tuin, patio of balkon te bespreken.

Adres:
Telefoonnummer: 0621186162
Stad: Aalsmeer


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoveniersbedrijf Rutger Tas Hoveniersbedrijf Rutger Tas 5 km Ruime sortering
J. Spaargaren Hoveniers J. Spaargaren Hoveniers 6 km Een half jaar geleden hadden wij alles al geregeld met deze zogenaamde gerenommeerde ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid