facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf Isidorushoeve

Hoveniersbedrijf Isidorushoeve

Info

Hoveniersbedrijf Isidorushoeve creatief met groen

Geschiedenis

Hoveniersbedrijf Isidorushoeve is een hoveniersbedrijf die ontstaan is uit een hobby. Deze hobby is uitgegroeid naar een volwaardig hoveniersbedrijf met hoge kwaliteitseisen. Dit doe ik samen met mijn medewerkers waaraan ik tevens ook hoge eisen stel. Wat doen wij als hoveniersbedrijf:
- tuin aanleg - onderhoud - boomverzorging
- bestrating - vijvers - grafonderhoud
- erfafscheidingen - pergola`s - kunstgras
Wij zijn vorig jaar gecertificeerd als keurmeester voor speeltoestellen. Naast hoge kwaliteit eisen geven wij ook garantie: nl. op de bestrating 3 jaar en op de beplanting 1 jaar. Ook zijn wij aangesloten bij een branche organisatie nl. VHG(vereniging voor hoveniers en groenvoorziening).
Zo zie je maar dat wij als hoveniersbedrijf ons continu bezig houden in de markt met alle veranderingen en moderne ideeën waar wij de hand niet voor omdraaien maar de uitdaging aan durven te gaan. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om stagiaires op te leiden. Die doen wij samen met de kwaliteit driehoek waar ik bij aangesloten ben NL: school, hoveniers, brancheorganisatie welke samen de bundel vormen voor de stagiaire. Ook hier komt kwaliteit weer om de hoek kijken. Dus wil je een kwaliteitshovenier dan kies je voor ons want wij staan garant voor kwaliteit. Hoveniersbedrijf Isidorushoeve creatief met groen.

Adres: Rijksstraatweg 189, 7391MN Twello
Telefoonnummer: +31571274926
Stad: Twello
Route: Rijksstraatweg 189
Postcode: 7391MN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Detuinenvanbosch Detuinenvanbosch 1 km Degelijk bedrijf met moderne uitstraling, mooie machines en werknemers die passie en...
Tuiniercoach Tuiniercoach 2 km Tuin in topvorm
Recensies
Het eerste telefonisch gesprek om de werkzaamheden af te spreken was veelbelovend. Veel aandacht en begrip voor de problemen met de vijver. Afspraak: de vijver schoonmaken, een pomp leveren en plaatsen en metingen uitvoeren en mi ook aanvullend materiaal voor de water waarden leveren. Helaas was de pomp er niet en moest die worden gehaald, wat 2 uur in beslag nam. Daarbij op mijn verzoek zijn ook plantjes gehaald. Maar de eindmeting is niet gedaan en dus was er ook geen materiaal om de waterwaarden op t vereiste niveau te krijgen. Daar moesten we de volgende dag voor naar de Welkoop. Het ziet er mooi uit maar ik heb toch een minder fijn gevoel van de uitvoering.
Vandaag 10 maart 2020 mijn tuin laten opknappen door Isidorus Hoeve. Geheel tevreden! Hele prettige medewerkers, hardwerkend in de gietende regen en dan toch met enthousiasme aan de slag gaan. Echt een aanrader!
Zeer tevreden. Isidorushoeve heeft een goed advies gegeven betreft ons gazon en helpt waar nodig mee in de tuin. Ook voor de bemesting ben je bij hun aan het juiste adres. Wij bevelen hen dan ook van harte aan.
Vriendelijk personeel met goede kennis
Een professioneel hoveniersbedrijf. Met een goede tuin visie. Ze zijn correct en denken heel erg met de klant mee. Echt een aanrader. Wij zijn tevreden.
Uw groen onze passie klopt helemaal. Goed bedrijf en maakt zijn afspraken waar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid