facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf George Bessems

Hoveniersbedrijf George Bessems

Info

Een mooie (bedrijfs) tuin in elk seizoen!

Adres: Graaf Gerardstraat 22, 6071xg Swalmen
Telefoonnummer: 0683667287
Stad: Swalmen
Route: Graaf Gerardstraat 22
Postcode: 6071xg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast, dat er in deze branche nog echte vakmensen te vinden zijn met ook nog goede gratis adviezen. Ik heb George ervaren als iemand die weet waar hij het over heeft. Ik heb zelf ook mee geholpen en daardoor een leuk bedrag aan kosten kunnen sparen. George is nog iemand van een man, een man, een woord, een woord. Mijn tuin moet komend jaar nog geheel gerenoveerd worden en dan zal ik hem zeker inschakelen!
Vandaag heeft George in mijn tuin een boom verwijderd met stronk en al en nog een oude stronk verwijderd. George was perfect op tijd en heeft de klus in een mum van tijd geklaard, ondanks dat het niet de gemakkelijkste locatie was. Met de juiste voorzichtigheid voor schuttingen en muren, was hij professioneel en vakkundig. Daarnaast is hij naast vakman ook nog eens een bijzonder vriendelijk en toegankelijk mens en heeft hij een eerlijke prijs gevraagd. Bedankt George en tot de volgende klus
Met George kun je prima afspraken maken. Is keurig op tijd, komt afspraken na en bereid extra tijd in je project te steken. George heeft onze tuin grasklaar gemaakt, voorheen was dit een wildernis. Hierna geholpen met het uitgraven van de nieuwe aanbouw, de graafmachine was hier zeer geschikt voor. Kortom een zeer tevreden klant!
Vandaag ons afdak bij de voordeur laten maken door George. Dat heeft hij prima gemaakt. Dat kan er weer een hele tijd tegen. In het najaar ook nieuw gras laten leggen in de voortuin. George is van alle markten thuis! Super professioneel bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid