facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoveniersbedrijf 'De Triemen nu hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'.'

Hoveniersbedrijf 'De Triemen nu hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'.'

Info

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Duurzaam aanleggen en onderhouden van tuinen. Streven naar duurzame bedrijfsvoering, people, planet, profit.

Geschiedenis

vanaf 1 januari 2017 zijn wij verder gegaan onder de naam hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. De opvolger van Hoveniersbedrijf 'De Triemen' en Hoveniersbedrijf 'Janse Tuininrichting'. Wij werken met een klein hecht team hoveniers. Wij zijn met name zeer actief op het gebied van wat alles te maken heeft met het groene gebeuren plus op het gebied van duurzaamheid. Wij bieden een grote verscheidenheid aan tuinplanten aan, maar ook vele duurzame natuurlijke materialen zoals natuurmatten en dennen boomschors. Onze hoveniers zijn werkzaam door de gehele provincie Friesland en een groot gedeelte van Groningen.



"Hoveniersbedrijf Lindentuinen heeft hart voor de natuur. Wij werken met produkten welke binnen europa zijn geproduceerd wat een hoop onnodig vervoer scheelt. Onze materialen zijn zoveel mogelijk op duurzame wijze gefabriceerd en opgekweekt. Het afval wat wij uit uw tuin meenemen wordt op verantwoorde wijze verwerkt.Onze werkzaamheden bestaan uit het simpel renoveren of aan passen van uw tuin, het onderhouden van uw bedrijfstuin of het volledig opnieuw aanleggen van uw tuin. Dit doen wij op creatieve, duurzame doch betaalbare wijze waardoor u nog jaren van uw investering mag genieten.Op al onze werkzaamheden en materialen geven wij een volleig jaar garantie zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak."
Adres: Hardegarijp
Telefoonnummer: 06 21612997
Stad: Hardegarijp



op zoek naar gerelateerd: Tuinarchitect Friesland, Voorbeeldtuinen Friesland
Recensies
Lindentuinen werkt professioneel, dus vakkundig, snel, betrouwbaar en ook nog vriendelijk. Tuin en terras ondergingen in korte tijd een metamorfose. Een aanrader!
Vreselijke extreem-rechtse ideeën.
Prima hovenier, aardige mensen en scherp geprijsd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid