facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hovena

Hovena

Info

Wij zijn een jong bedrijf dat zijn basis heeft gevonden bij drie jonge enthousiastelingen met hart voor de natuur en tuinen.

Geschiedenis

Om ervoor te zorgen dat u jaar in jaar uit van uw tuin kunt genieten, is regelmatig onderhoud aan uw tuin erg belangrijk. Het onderhouden van een tuin klink meestal makkelijk maar dit kan echter vrij lastig zijn. Vooral het juiste moment van het snoeien en maaien zijn dingen die mensen vaak niet weten.

Omdat de natuur iedere dag verandert is een een meerjaren plan voor uw tuinonderhoud erg belangrijk. In de zomer is uw tuin op z’n mooist. De herfst brengt een heel andere sfeer met zich mee. En wat te denken van de winter, als het geheel bedekt is met een laagje sneeuw. De periode erna mogen we niet vergeten: de lente zorg voor nieuw leven. Ieder seizoen is anders, maar tuinonderhoud is altijd nodig.

Wij kunnen op verschillende manieren betrokken blijven bij uw tuinonderhoud.Wij helpen u hierin de juiste keuzes te maken. Wel snoeien, niet snoeien, nog even wachten! Voor een mooie tuin is het noodzakelijk deze goed te onderhouden. U kunt dit zelf doen met behulp van ons beplantingsplan of door ons laten uitvoeren.

Adres: Schans 11, 2141 MV Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0643853569
Stad: Vijfhuizen
Route: Schans 11
Postcode: 2141 MV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Invintro B.V. Invintro B.V. 361 meter Invintro BV
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid