facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houweling & Kars Advocaten

Houweling & Kars Advocaten

Info

Advocatenkantoor Houweling&Kars is o.a. gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, incassogeschillen, bestuursrecht en onroerend goed recht

Geschiedenis

Houweling & Kars is in 1985 tot stand gekomen door een fusie en is gevestigd te Bleiswijk. Houweling & Kars is de voortzetting van een tweetal kantoren, respectievelijk advocatenkantoor Houweling te Bleiswijk sedert 1980 en advocatenkantoor Tadema te Voorschoten sedert 1972. Aan het kantoor zijn omstreeks twintig personen verbonden, waaronder zeven advocaten. De advocaten werkzaam bij Houweling & Kars zijn onder meer gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, incassogeschillen, mediation, bestuursrecht (geschillen met de overheid) en onroerend goed recht.
De klantenkring bestaat uit ondernemingen en instellingen zoals creditcardmaatschappijen, financieringsinstellingen, gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, vervoerders, notarissen, accountants, woningbouwverenigingen, tuinders, tuinbouwtoeleveringsbedrijven, maar ook uit middenstanders en particulieren.
De advocaten hebben hun eigen specialisatie op één of meer van de hiervoor genoemde rechtsgebieden, waarbij, indien een voorgelegd probleem raakvlakken heeft met verschillende rechtsgebieden er geregeld wordt samengewerkt tussen de advocaten.

Aan het kantoor is een omvangrijke incasso-afdeling verbonden, welke afdeling onder toezicht van de advocaten voortvarend en tegen gunstige tarieven vorderingen incasseert.



"Wij beschermen uw producten en marktaandeel. For safe keeping.Houweling Group is een veilige plek voor levering, advies en ontwikkeling. Voor verpakkingen die uw producten op een passende wijze en in een treffend ontwerp bewaren. Onze verpakkingen van gerecycled kunststof en onze retourservice voor gebruikte verpakkingen waarborgen een duurzame toekomst."
Adres: Dorpsstraat 10, Postbus 10, 2665 ZX Bleiswijk
Telefoonnummer: +31105217777
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 10, Postbus 10
Postcode: 2665 ZX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Uitstekende samenwerking bij de organisatie van ons festival, bedankt!
Een dikke merci van scouts Mollem voor de vlotte communicatie & levering van citernes!
Uitstekende samenwerking bij de organisatie van ons evenement
Mooie citernes!
Aangenaam en professioneel
Goede sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid