facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houweling Architecten

Houweling Architecten

Info

Een exclusieve villa op een vrije kavel, een vrijstaande woning of een bedrijfspand ontwikkelen? Van begin tot het eind staan wij klaar om u te begeleiden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Geschiedenis

In 2014 bestaat Houweling Architecten in Bleiswijk 40 jaar, Joop Houweling is in 1974 gestart met het architectenbureau, dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in de regio. Ook de volgende generatie, in de persoon van Jan Houweling, is met het hele team enthousiast aan het werk en heeft veel plannen voor de toekomst.
Door de hoge kwaliteit van ons werk, de stabiele bezetting van ons kantoor en de veelgeroemde klantvriendelijkheid van het personeel komen bestaande klanten graag bij ons terug.
Zo zijn we actief in verbouw en nieuwbouw van bedrijven, woningen en instellingen en dus voor particulieren en ondernemers een betrouwbaar aanspreekpunt.

Heeft u bouwplannen?
Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw, van ontwerp tot oplevering bent u bij ons verzekerd van professionele, onafhankelijke advisering en begeleiding, kwaliteit en maatwerk binnen het budget.
Uw pand is onze deskundige zorg. Wij weten wat een gebouw voor u betekent, hoe ruimtelijkheid, lichtinval en materialen van invloed zijn op hoe u de ruimte beleeft en gebruikt, zodat u zich er thuis voelt.

Heeft u een kavel?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen, van ontwerp tot en met de oplevering nemen wij u alle zorg uit handen. Zo hebben wij in de afgelopen jaren landhuizen en villa’s getekend voor opdrachtgevers in Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland), maar ook daarbuiten, zoals Pijnacker, Nootdorp (regio Oostland), Zoetermeer, gemeente Zuidplas etc. Deze woningen variëren van modern tot landelijk.

Verduurzamen
Verduurzamen en restylen van bestaande bedrijven en woningen is in de afgelopen jaren een groot deel van onze werkzaamheden geworden. “Je hoeft niet altijd te verhuizen om weer als nieuw en energiezuinig te werken of te wonen.” Zo hebben we al vele woningen en bedrijven duurzaam ontworpen, verbouwd, uitgebouwd en qua uitstraling en energieverbruik naar de wensen van deze tijd gebracht.

Voor meer informatie en projecten kunt u onze website bekijken www.houweling-architekten.nl



"Wonen en werken met een duurzaam karakterEen exclusieve villa op een vrije kavel, een vrijstaande woning of een bedrijfspand ontwikkelen? Ons architectenbureau luistert, visualiseert en realiseert.LuisterenUit het eerste gesprek filteren wij de kern van uw wensen. Deze verwerken wij in uw persoonlijke ideeënbox, met onze analyse, ideeën en kostenraming.VisualiserenUw ideeën, woorden, knipsels, foto’s, uitspraken weten wij als geen ander om te zetten in een passend ontwerp. Iets wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken.RealiserenDe tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend en de aannemer is bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring."
Adres: Hoekeindseweg 27, 2665 KA Bleiswijk
Telefoonnummer: 010-5215922
Stad: Bleiswijk
Route: Hoekeindseweg 27
Postcode: 2665 KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oosterlaan Berkel en Rodenrijs, Oosterlaan Architecten
Recensies
Wij maken al geruime tijd met veel woongenot gebruik van onze uitbouw. Deze is door Houweling Architecten van begin tot het eind begeleid. Het eind resultaat was dan ook dat we geen opleverpunten hadden bij de oplevering. Wij zijn dan ook erg tevreden over Houweling Architecten en aannemer Meerbouw. Mochten wij ooit een loterij winnen dan mag Houweling Architecten Jan en Martin ons nieuwe huis ontwerpen en begeleiden. Nu maar afwachten of wij een keer een loterij winnen
Na een eerdere positieve ervaring van enkele jaren geleden wederom Houweling Architecten ingeschakeld voor de verbouwing van onze zojuist aangeschafte woning. Men heeft goed geluisterd naar onze wensen en tevens goed gekeken naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Het resultaat was een mooi en veelbelovend ontwerp. Tijdens de verbouwing hebben zij het project richting aannemer uitstekend begeleid. Nu het af is blijkt het helemaal te kloppen en is het nog mooier dan wij hadden durven dromen. Wij voelen ons al helemaal thuis en genieten elke dag weer! Jan en Kees, enorm bedankt!
Inmiddels wonen wij al een geruime tijd in onze door Houweling Architecten ontworpen woning, en krijgen nog steeds positieve reacties over onze woning. Wij antwoorden dan ook altijd dat wij erg blij zijn met het resultaat. Het ontwerp sloot exact aan bij onze wensen. Van af de eerste afspraak met Jan en Marco hadden we een prima contact met het architecten bureau en hebben wij de samenwerking als erg prettig ervaren. Niet alleen de ontwerpfase maar ook de bouwbegeleiding was een prettig traject dankzij het team van Houweling Architecten.
Na een prettige samenwerking, waarin goed naar ons geluisterd werd wonen wij nu met heel veel plezier in ons prachtige huis!
Vakkundig, snel en goed en eerlijk advies.
Vakkundig en super vriendelijk. Zeker een aanrader
Ik zou het niet weten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid