facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtzagerij Geert Meijer

Houtzagerij Geert Meijer

Info

Houtzagerij Meijer in Nieuw-Buinen is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten tuinmeubels. Verder produceren wij planken en balken.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Houtzagerij Meijer!

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw zijn wij uitgegroeid tot de beste houtzagerij in de omgeving.
Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinmeubels, maar ook voor planken, balken en schuren kun u natuurlijk bij ons terecht. Alles is op maat en naar uw wens te maken.

Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken per telefoon (06-10266092) en anders bent u van harte welkom op de zaak. De koffie staat klaar!

Adres: Zuiderdiep 86, 9521AV Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0610266092
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Zuiderdiep 86
Postcode: 9521AV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 19:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drost houtwerk op maat Drost houtwerk op maat 340 meter Een prachtig stuk vakwerk afgeleverd super mooi geworden thanks
Recensies
Prijs afgesproken over de planken die ik nodig had. Had 2 planken op de kar liggen terwijl ik er amper bij kon. Begint meneer op de heftruck uit zijn plaat te gaan dat je ze er netjes af moet pakken en gaat maar door op een onbeschofte manier. Heb gezegd dat ik de planken terug leg en ben weggereden. Had aantal rijen nodig maar deze meneer was zelfs te onbeschoft om te luisteren of om een klant te helpen. Kwaliteit zal top zijn. Klantenservice beneden het absolute nulpunt.
Prima bedrijf als je weet wat je nodig bent. Het contact met de eigenaar en medewerker is prima, er wordt meegedacht in oplossingen! Planning en levering is conform afspraken en kwaliteit geleverde materialen prima!
Man van weinig woorden maar wel de juiste woorden, hout en prijs. Voor gezelligheid ga je maar naar een cafe
Ik heb hier twee prachtige tafels gekocht voor een goede prijs.
Meneer niet heel vriendelijk komt heel boos over dus niet echt een hele fijne man om mee te praten of zaken mee te doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid