facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtwal Parkeergarage

Houtwal Parkeergarage

Info

Met zo'n 450 parkeerplaatsen - met speciale vrouwvriendelijke plaatsen -is de Houtwal Parkeergarage de mooiste van heel Nederland. Geen pilaren, ruim parkeren, toiletten, wifi, AED etc. aanwezig. De eerste twee uur is GRATIS!

Adres: Houtwal, 3841AV Harderwijk
Telefoonnummer: (0341) 411 220
Stad: Harderwijk
Route: Houtwal
Postcode: 3841AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00
Zondag: 08:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Houtwal Harderwijk openingstijden, Houtwal Harderwijk route, Parkeergarage Harderwijk centrum, P14 Houtwal Harderwijk, Parkeren Harderwijk, Gratis parkeren Harderwijk, Vitringasingel 71 Harderwijk, Vitringasingel Harderwijk
Recensies
Deze aparte ronde parkeergarage kan ik echt aanbevelen. Mooi ruim en goed verlicht. Mooie bouw. Duidelijke bewegwijzering. Deze parkeergarage geeft een veilig en overzichtelijk gevoel. Aparte parkeerplaatsen voor dames. Genoeg laadbatterijen voor elektrische auto's. De 1e 2 uur gratis parkeren. Er is een toilet aanwezig en liften. Mooi dichtbij het centrum op loopafstand. De volgende keer parkeergarage ik hier zeker weer.
Mooie ruime plekken, dichtbij het centrum. Kijk op je parkeerplek naar je nummer, dan kan je de auto makkelijker terugvinden. Kaartje meenemen om bij terugkomst te betalen. Als het naar buiten rijdt kan je de ramen dicht laten, want je kenteken is bij aankomst genoteerd. Veel plezier in Harderwijk.
Een mooie en ruime parkeerplaats in het centrum van Harderwijk en op loopafstand van het winkelcentrum. De eerste 2 uur kun je gratis parkeren. Daarna vallen de kosten ook mee.
Heb niks met garages maar deze is wel top. Lekker naar beneden of boven rijden zonder gedoe. Altijd alle plekken langs tot je er 1 vind. Modern design.
De Houtwalgarage lijkt als twee druppels water op Qpark Ossemarkt in Groningen en daarom moeten we haar claim van zijnde uniek iets nuanceren. Maar de Houtwalgarage is ook een supergoede parkeergelegenheid, schoon, veilig. Het is overzichtelijk, er zijn parkeerplaatsen voor vrouwen. Ik moest onmiddellijk naar het toilet en ik vond het schoon en royaal. De bereikbaarheid vanaf de snelweg is prima en de parkeergarage ligt aan de stadsmuur van het historisch centrum.
Fijne parkeer garage. Veel aansluitingen voor electrische voertuigen en ruime indeling.
Ruime plaatsen alleen je moet geen last hebben van duizeligheid je draait constant rond er idem dito wel mooi aangelegd eerste 2 uur gratis parkeren
Wat een schitterende parkeergarage. Eerste 2 uur gratis parkeren. Veel invaliden parkeerplekken. Een aanrader voor zeer veel andere gemeenten!
Ruime ondergrondse garage, dichtbij het centrum. Op zaterdag erg druk, dus regelmatig flink naar beneden rijden. Op een hete zomer dag, wel erg warm en benauwd, slechte beluchting.
Schone parkeergarage met heel veel parkeerplaatsen. Zowel trap als lift aanwezig. Duidelijk aangegeven waar je auto staat middels nummering. Niet duur parkeren voor zo dicht bij centrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid