facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houttek

Houttek

Info

Wij zijn specialist als het gaat om het leveren en plaatsen van schuttingen en poorten. Bij ons krijgt u alleen producten van superieure kwaliteit!

Geschiedenis

Houttek is begonnen als familiebedrijf. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste schuttingbedrijven van de regio. Deze groei is te danken aan het zeer goede werk dat wij leveren. Zowel zakelijke partners als particuliere afnemers waarderen onze producten, kwaliteit en service.



"Houttek is dé specialist in het leveren en plaatsen van hoogwaardige poorten schuttingen in Almelo, Nijverdal en Hengelo. Ons assortiment bestaat uit diverse hout- en betonsoorten, waaronder grenen, vuren, lariks, douglas, eiken en hardhout.Naast levering en plaatsing bieden wij ook advies op maat en denken wij graag met u mee over de juiste oplossing voor uw tuin. Neem vandaag nog contact op met Houttek of kom langs bij onze locatie in Nijverdal voor de beste schutting- en poortoplossingen."
Adres: Ambachtsweg 8, 7442CS Nijverdal
Telefoonnummer: 0650746294
Stad: Nijverdal
Route: Ambachtsweg 8
Postcode: 7442CS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: JM schuttingen, Houttek reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuin&Zo Showtuin Nijverdal Tuin&Zo Showtuin Nijverdal 580 meter Tuin&Zo Showtuin Nijverdal is hét adres voor al uw (sier)bestrating- schuttingen en t...
Tuin&Zo Tuinaanleg Tuin&Zo Tuinaanleg 639 meter Tuin&Zo Showtuin Nijverdal heeft gediplomeerde hoveniers en stratenmakers in dienst. ...
Hovenier Jeroen Wolterink Hovenier Jeroen Wolterink 3 km Wij leggen de mooiste tuinen aan naar u wens. ook kunt bij ons terecht voor het onde...
Recensies
Houttek plaatste vandaag onze nieuwe schutting. Erg blij met het resultaat! Prijs kwaliteit verhouding vooral erg goed en keurig geplaatst. Op verzoek ook op korte termijn geplaatst. Ik kan deze partij uit Nijverdal zeker aanbevelen
Houttek heeft mij erg goed geholpen in het overleg met het lastige contact met mijn buurvrouw over het plaatsen van nieuwe schuttingen. Zo zijn ze meerdere keren op locatie geweest om hierin te bemiddelen en te vertalen. Dit met goed resultaat. Houttek denkt goed mee, is prettig in het contact en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom ze leveren goed werk af. Ik kan Houttek daarom ook zeker aanbevelen!
Offerte ontvangen met een nette prijs. Producten van goede kwaliteit. Planning en communicatie matig/slecht. Er moest nog een poort geplaatst worden, daar hebben we veel langer op moeten wachten dan beloofd. Uiteindelijk is het wel naar tevredenheid opgeleverd.
Bij ons nieuwe huis de schuttingen wederom laten plaatsen door Hout-tec, niets op aan te merken. Overkapping laten we ook door ze doen. Hele aardige en nette medewerkers.
Houttek heeft vandaag prima werk afgeleverd, 36 m schutting geplaatst. Goed overleg over de mogelijkheden van hergebruik eigen materiaal, afstemmen van prijzen en dergelijke. Ze maken wat mij betreft hun slogan waar; goed & goedkoop. Prima gedaan.
Keurig geplaatste schutting door Houttek. Details en maatwerk in goed overleg uitgevoerd. Zeer tevreden.
Schutting laten zetten bij nieuwbouw woning. Schutting stond mooi, maar na twee weken is een deel schuingewaaid. Houttek gebeld en ze zeiden dat ze het kwamen oplossen, maar het was erg druk. Na twee weken geen reactie, nog maar eens gebeld en formulier op hun website ingevuld met verzoek tot rechtzetten van de schutting. De telefoon ging gelijk naar voicemail. De buren met wie wij de schutting hebben laten zetten hebben toen gebeld. Er werd wel opgenomen, maar zelfde verhaal druk. Vanaf toen werd als er gebeld werd met een eerder gebruikt nummer gelijk naar voicemail gezet en waren ze niet meer bereikbaar. Alleen met een nieuw nummer wordt er opgenomen. Daarna weer geblokt. Ander bedrijf heeft het nu opgelost, het was een kleine klus. Mijn advies ga er niet mee in zee, bij een klacht wordt je telefoonnummer geblokt en je hoort niets meer van ze. Erg jammer.
8 weken geleden een offerte laten maken door houttek. Getekend terug gestuurd en ze zouden aankomende week de schutting komen plaatsen. Heb 2 dagen geprobeerd om hun telefonisch te bereiken om te vragen wanneer ze kwamen. Beide nummers worden niet beantwoord en er wordt ook niet terug gebeld. Toen maar een appje gestuurd en nog eens gebeld. En ja eindelijk reactie via de whatsapp.. met mededeling dat ze het druk hebben en dat ze niet eerder komen dan over 2 maand. Gemaakte afspraken komen ze totaal niet na. Zelfs als je hun screenshots stuurt met de gemaakte afspraken maakt ze niks uit. Zeer slecht bedrijf nu moeten wij in de zomer maand proberen om nog een bedrijf te vinden die bij ons nieuwe huis schuttingen kan zetten om te zorgen dat de kinderen veilig kunnen spelen. Ga niet met dit bedrijf in zee!
Vandaag op 18-11-2019 hebben de harde werkers van Hout-tek een 32 meter lange schutting geplaatst met 2 deuren en en 3 hoeken. Super netjes afgewerkt met oog voor detail. Prijs en kwaliteit zijn top! Beleefde en aardige mensen. Ook de aftersale was goed. Aanrader!!
Onlangs 27m schutting met deur laten plaatsen. Mannen hebben het snel en strak afgeleverd. Ze denken mee en geven goed advies. Prima werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid