facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtstook enzo

Houtstook enzo

Info

Houtkachels,pelletkachels,enz.

Geschiedenis

HOUTSTOOK ENZO is leverancier van houtstook gerelateerde producten van A tot Z !

Ons doel is het assortiment zo breed mogelijk aan te bieden op het gebied van passie voor stoken, oergevoel en echt!
Houtkachels, houtfornuizen, pizzaovens, pelletkachels, houtgestookte CV kachels, gebruikte houtkachels, bbq's enzo..voorts zijn de steekwoorden voor ons assortiment.
Dit alles is in het echt te bekijken in onze sfeervolle showroom in Aalsmeer waar u van harte welkom bent.

Adres:
Telefoonnummer: 0207370793
Stad: Aalsmeerderbrug


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hermadix DHZ B.V. Hermadix DHZ B.V. 448 meter Had wat vragen over welke verf/ beits te gebruiken en ben prima voorzien van advies d...
MCK-Suppliers B.V. MCK-Suppliers B.V. 547 meter Geweldige plek, snel laden
Aviationmegastore Aviationmegastore 1 km Een mooie winkel, regelmatig mooie aanbiedingen. Ik had wel een klein probleempje met...
Recensies
Ben je opzoek naar een pelletkachel, barbecue of spullen voor je bbq dan moet je hier zijn. Aardig en deskundig personeel die niet proberen je perse wat te verkopen maar je echt advies geven over wat kan en niet kan. Ook hebben ze een mooie stoere ruimte waar ze workshops kunnen geven
Groot en mooi assortiment, zeer deskundig en eerlijk advies, nemen de tijd voor je vragen.
No nonsense bedrijf dat goede spullen verkoopt en een goed en eerlijk advies geeft. Vooral handig is de 15 kg verpakking van de diverse soorten houtskool, deze is van zeer goede kwaliteit.
Groot assortiment, goede voorlichting, vakkundige informatie.
Goed en netjes geholpen en goede service.
Uitstekende service, overzichtelijke winkel met professioneel personeel die je alles weten te vertellen over BBQ en kachels. Kom er graag voor m'n BBQ-spullen en ze hebben alles wat ik daarvoor nodig heb.
Dag Reny, Welkom Julia Kennismaken en demonstratie OK offerte Levering en installatie OK + Een aanrader! Elly & Peter
Mn vrouw was prima geholpen met de aanschaf van de pelletkachel. Nadat we kachel geinstalleerd hadden maakte deze erg veel herrie als of er oets tegen de ventilator aan liep. Meteen gebeld en er kon ons ook verteld worden wat het was namelijk een slangetje dat tegen de ventilator aan loopt. Dit was makkelijk zelf te verhelpen maar het slangetje was wel erg beschadigd. Dus weer terug gebeld en gevraagd of ze dit slangetje willen opsturen. Dit was in december. Daarna nog eens gebeld en een mail gestuurd. Ik heb nog steeds geen nieuw slangetje. Vandaag nog maar eens een mail gestuurd. Oftewel verkopen doen ze graag maar nazorg hoef je niet te verwachten. Inmiddels een reactie op mn mail dat het besteld is.
Super echt de moeite waard. Echt heel Amerikaans. Hartstikke vriendelijke mannen en echt mooie spullen voor de big grean . En speciaale houtskool.. Heb een kipsiter gehaald moet het rnog uitproberen.
Een uitgebreide winkel. Je kunt er van alles vinden op het gebied van stoken met hout. Houtkachels, pelletkachels, pelletketels, pelletgrills, kamado's en pizzaovens. Allerlei schoorsteenmateriaalis aanwezig, pijpen enkelwandig dubbelwandig flexibel en concentrisch. Ook allerlei attributen en accessoires zijn er in de winkel, kolenkitten, houtbakken, kookboeken, servies, attributen voor kamado's, gietijzeren pannen en nog veel meer. En handig voor je brandstoffen, hout, pellets, bruinkool en verschillende soorten kolen voor de bbq en allerlei rookhout. Het personeel is kundig, behulpzaam en vriendelijk, ze nemen echt de tijd om je te helpen. Kortom een leuke zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid