facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houting Bouwconstructies

Info

Constructie adviesbureau voor bouwconstructies! Van kleine verbouw projecten tot nieuw te bouwen villa's.

Adres: Delistraat 9, 7009EK Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0640960757
Stad: Doetinchem
Route: Delistraat 9
Postcode: 7009EK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Groen - architectuur & interieur De Groen - architectuur & interieur 379 meter Margreet heeft voor ons een make over voor de woonkamer gemaakt. We zijn blij met het...
Recensies
Timon heeft de renovatie en uitbouw van onze woning perfect getekend en betekend, geen eenvoudige klus met doorbrekingen en veranderingen in de reeds bestaande jaren 30 woning. Hij denkt met je mee en anticipeert snel! Echt een goede partner in ons zelfbouwproject.
Timon is snel, flexibel, precies, denkt mee. Voor zeer goede prijs. Echt fantastisch! Hij heeft mijn constructie keurig getekend en berekend, en daarna meegedacht toen de aannemer stuntelde... Het is een fantastische en bijzondere opbouw geworden die toch een aantal spannende constructieve uitdagingen. Echt een top-contructeur!
Timon heeft voor ons een constructieberekening gemaakt voor een dakopbouw. Afspraken zijn goed nagekomen en de berekening was prima.
Snel een berekening mogen ontvangen, er wordt goed meegedacht en komen alle afspraken na. Ook de service achteraf is goed.
Dank voor je review Dejan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid