facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

Info

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart is een houthandel voor o.a. tuinhout, schuttingen, overkappingen, timmerhout, plaatmaterialen, plintwerk, etc etc etc.



"Houthandel van Deuveren Dedemsvaart is een houthandel voor de particulier, zzp’ers en bedrijven. Verkoop van tuinhout, bouwhout, plaatmaterialen, isolatie, ijzerwaren en nog veel meer.Neem een kijkje op onze website voor al onze producten en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of informatie op.Graag tot ziens bij:Houthandel van Deuveren Dedemsvaart"
Adres: Wisseling 22a, 7701GS Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-610163
Stad: Dedemsvaart
Route: Wisseling 22a
Postcode: 7701GS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Houthandel van Deuveren IJsselmuiden, Houthandel van Deuveren Nunspeet, Van Deuveren kampen, Houthandel van Gelder, Houthandel Kampen, Houthandel Nunspeet, Van Deuveren Nunspeet Marktplaats, Houthandel Veluwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwcenter Concordia Dedemsvaart Bouwcenter Concordia Dedemsvaart 2 km Goede voorlichting, ruim assortiment, prima prijzen.nVriendelijk personeel, ruime par...
Anton's Autoservice Anton's Autoservice 3 km Service is uit steken word altijd geweldig geholpen het is e. een aanrader om daar me...
Recensies
Bij Van Deuveren door een misverstand eigen fout teveel hout besteld. Na eerst via de mail aan het lijntje te worden gehouden wilde men de onbeschadigde planken die minder dan een week geleden waren afgenomen alleen terugnemen met 25% ! korting... En uiteindelijk helemaal niet omdat de planken een paar dagen te laat terug zouden komen. Nu ik door de reviews scroll zie ik dat we ook niet de eersten met een dergelijke ervaring zijn helaas. Slechte service dus. Jammer.
Zeer tevreden over de geleverde betonschutting. Een servicegericht bedrijf met kwaliteitsproducten. Ze denken graag mee en hebben veelal alles op voorraad liggen. De nieuwe vestiging is er overigens al een kijkje waard, waar alle hout mooi en overzichtelijk is uitgestald.
Vlonderplanken gekocht. 22 van 5 meter. De helft b keus. 2 echt onbruikbaar. Hun oplossing omruilen. Maar is gezien lengte en kosten niet rendabel. Afstand 40 km. Fotos bijgevoegd maar totaal geen medewerking. Zullen ook zeker goed spul hebben maar chech het dan heel goed. Doen zij zelf niet.
Klantvriendelijkheid, medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met je mee. Geven met alle plezier advies. Concurrerende prijzen.
Prijs en bezorging in orde, bestellen was lastig in eerste instantie omdat mijn btwnummer niet herkend werd
Zeer slechte service. Leveren niet wat ze beweren. In de geleverde eikenhoutenpanelen bleek houtworm te zitten! Het probleem wordt niet opgelost. De schuld wordt afgeschoven want ze leveren geen hout waar houtworm in zit of gezeten heeft werd mij verteld. Na onderzoek blijkt dat een houtworm na minimaal één jaar zich laat zien, echter het blad is 3 mnd geleden geleverd door deze firma. Ook zouden de gaatjes oud zijn, dat werd zelfs beweerd nadat ik foto's stuurde waarop duidelijk te zien is dat er een lijntje zaagsel nog onderaan het gaatje hangt. Er word geen nette oplossing geboden afwachten is geen oplossing en je hoort niks meer van ze!
Ik had eerst een paar vragen via de app, bijna meteen antwoord ook al was het maandag. Daarna mijn bestelling geplaatst via de website is makkelijk en overzichtelijk. Twee dagen later in huis top geregeld. Vriendelijke groet Michael.
Zeer onvriendelijk!! Bij het retourneren van een deel van je bestelling ook binnen emkele dagen ben je 15% vh aankoopbedrag kwijt aan zogenaamde retourkosten. Het wordt ook totaal niet op prijs gesteld dat je überhaupt iets terugbrengt, kwaad en bijdehand worden ze. Onprofessioneel en dure zaak.
Was een gok omdat ik ze nog niet kende. Maar wat een mooi hout voor zo'n lage prijs. En dat in een tijd van hout schaarste. Ruim 100 euro goedkoper op een totaalbedrag van 650 euro dan bij de houthandel dichtbij. Deze had ook alleen maar slecht hout. De rit van 50 km met gehuurde bus meer dan waard.
Komt afspraken niet na. Daar rij je dan 100 km voor. Wat een slechte service. En dan er onder schrijven dat je niet weet waarover het gaat. Je hebt zelfs contact hier over met me opgenomen. Maar zoals ik toen ook al zei, als je net zo veel tijd had gestoken in deze review, dan was de afspraak waarschijnlijk ook klaar geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid