facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel Van der Leeden Ermelo - Leerdam

Houthandel Van der Leeden  Ermelo - Leerdam

Info

Hout- en plaatmateriaal
IJzerwaren
Schuttingen
Tuinmeubels
Veranda's, overkappingen en blokhutten



"Hout- en Plaatmateriaal Van der Leeden is een houthandel voor particulieren en zakelijke klanten.Naast veel verschillende soorten hout- en plaatmateriaal kunt u bij ons ook terecht voor:- isolatie- schuttingen- schuttingpalen van hout en beton- speeltoestel accessoires- binnen- en buitendeuren- dakbedekking- tuinhekjes- diverse soorten gaas- gips- gevelbekledingDaarnaast hebben wij ook een winkel waarbij diverse soorten ijzerwaren, beitsen en verf aangeschaft kunnen worden.in onze eigen werkplaats maken wij poortdeuren, wordt het plaatmateriaal op maat gezaagd en de balken op de juiste lengte afgekort.Past het materiaal niet in de auto? Leen dan kosteloos een aanhanger van ons of laat het materiaal thuis bezorgen."
Adres: Kawoepersteeg 33, 3853 LE Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 552975
Stad: Ermelo
Route: Kawoepersteeg 33
Postcode: 3853 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Van der Leeden Ermelo, Van der Leeden Leerdam Prijslijst, Van der Leeden Leerdam openingstijden, Van der Leeden webshop, Van der Leeden Vakwinkel, Van der Leeden Hout, Houthandel Ermelo, Hout en Plaatmaterialenhandel Van der Leeden BV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA Ermelo GAMMA Ermelo 2 km PostNL pakketten willen inleveren maar wordt meerdere keren achter elkaar teleur gest...
GAMMA GAMMA 2 km Leuke winkel om binnen te zijn
Van den Broek IJzerwaren Van den Broek IJzerwaren 3 km Heerlijk winkelen bij van den broek. Zij hebben nog specfieke hang en sluitwerk. Voor...
Recensies
Vanuit Lelystad vandaag deze zaak bezocht voor houtplaten. Prachtige zaak met al het hout dat je je kan bedenken. Goed geholpen en werd meegedacht door personeel. Ook gratis gezaagd. Kom graag weer terug.
Als wij hout, verf, gereedschap nodig hebben zijn we altijd bij Houthandel van de Leeden te vinden. Er loopt vakkundig personeel en waar je hulp nodig hebt, denken ze mee! Zo ook bij het bouwen van onze konijnenflat. Nog nooit eerder hadden wij iets met hout gebouwd, maar met een tekening en ideeën zijn we naar Van der Leeden gegaan. We kregen advies en tips en zijn begonnen aan het bouwen van de flat. En zie hier het resultaat! Een kwaliteit hok, waar wij best best trots op zijn. Inmiddels hebben we ook al een tweede konijnenflat gebouwd, bij van der Leeden kennen ze ons inmiddels wel en worden altijd vriendelijk en bij naam ontvangen. We zijn blij dat wij zo'n fijne houthandel in de buurt hebben.
De afgelopen week ben ik een aantal keer bij Van der Leeden geweest. Iedere keer werd ik geholpen door een andere medewerker, door allen even vriendelijk en klantgericht. De medewerkers denken met je mee en geven je vakkundig advies. En als er achteraf iets niet blijkt te kloppen, dan wordt het zonder problemen weer rechtgezet/opgelost. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat te klussen heeft.
Een fijne winkel met een ruim assortiment spulletjes... Behulpzaam en vriendelijk personeel
Geweldig hoe jullie me geholpen hebben om van een platte tekening met wat maten naar een geweldige overkapping en berghok hebben geloodst. De service was zeer goed en fijn dat ik tussendoor kon aankloppen om me verder te helpen bij de aanpak van de bouw. We zullen er zeker van genieten!
Je wordt bij Van der Leeden altijd heel prettig geholpen en op houtgebied hebben ze alles. Ik kom er graag.
Aardige en behulpzame jongens hier, de prijs is goed en je mag de aanhanger gebruiken top.
Vriendelijk personeel. Goederen retour gedaan en andere goederen mee. Ze geven altijd een helpen hand.
Wij als Bouwbedrijf komen al jaren bij Van der Leeden. Het bedrijf is ontzettend meegegroeid , met waar vraag naar is. Wij komen er met veel plezier, je wordt er enthousiast ontvangen, goed geholpen. Groot assortiment, altijd alles op voorraad. Wij voelen ons er thuis!!
Ik vind het een top bedrijf. Als ik hout nodig heb ga ik er heen al is het voor maar een plint. Kwaliteit is goed en een ruime keuze. Altijd wordt je goed en professioneel geholpen en dat kan ook niet anders met zo'n top team. Heb je goed advies nodig en een goed product dan kan ik van der Leden aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid