facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel Kuijpers

Info

Houthandel Kuijpers levert sinds 1963 op maat gemaakte zacht- en hardhout, plaatmaterialen en ook bijbehorende doe het zelf artikelen.

Geschiedenis

Houthandel Kuijpers levert sinds 1963 op maat gemaakte zacht- en hardhout, plaatmaterialen en ook bijbehorende doe het zelf artikelen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

Kies voor hout van Houthandel Kuijpers omdat wij hout kunnen leveren in alle maten en diktes. Ons team zaagt of schaaft uw hout graag naar uw wens. Wij hebben een goed aanbod hout in voorraad waardoor wij u bijna altijd onmiddellijk kunnen helpen. Bovendien verkopen wij ook doe het zelf artikelen in onze winkel. Het hout dat wij aanbieden is gecertificeerd, volgens het FSC of PEFC keurmerk.

Adres: Rooije Hoefsedijk 61, 5421 XP Gemert
Telefoonnummer: 0492 319 208
Stad: Gemert
Route: Rooije Hoefsedijk 61
Postcode: 5421 XP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Houthandel Beek en Donk, Houthandel Helmond, Houthandel Veluwe, Brouwers Hout, Gemert metaal, Houthandel Deurne, Eikenhout Gemert, IJzerzijp 12 Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gemertse Houthandel De Gemertse Houthandel 1 km Ik plaatste een bestelling voor enkele op maat gezaagde vurenhouten latjes. Dat er vo...
Recensies
Bij Houthandel Kuipers kun je goed terecht voor het exact op maat zagen van alle houtplaatwerk, ruw hout en geschaafd hout. Hierbij denkt de club van Kuipers goed met de klant mee en is actief in het aanleveren van goede ideeën. Tevens het adres voor hang en sluitwerk, schroeven, lijm etc. etc.
Zeer behulpzaam en aardig personeel. Passie voor hun vak. Hout voor een tafel gehaald, erg mooi en strak aan de maat. Volgende keer sowieso weer hierheen.
Goede kwaliteit hout en fijne service. Op maat zagen of bestellen op levering is altijd mogelijk. Ik raad Houthandel Kuijpers zeker aan!
Ik kom hier al jaren. Goede service. Goede kwaliteit
Goed, goedkoop, een ruim assortiment en vakkundig personeel.
Goede service en een goede klandizie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid