facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel Bosveld

Houthandel Bosveld
"Houthandel Bosveld, aan de Sonsbeeksingel, werd gestart in 1956. In de loop der jaren ontstond daarbij een Doe-Het-Zelf winkel. In de winkel zijn vrijwel alle materialen voorhanden om ook naast het stuk hout een klus tot een goed eind te brengen. Een welkome aanvulling op de zagerij!Ook is het mogelijk om de gekochte materialen thuis te laten monteren. Wij weten als geen ander hoe de materialen op een goede en degelijke manier moeten worden aangebracht. Of kunt u de gekochte materialen niet zelf thuis krijgen? Maak gebruik van onze bezorgdienst!Bij Houthandel Bosveld bent u aan het juiste adres voor al uw hout op maat, timmerwerk, deuren afhangen, kozijnen en ramen, schuifkasten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!"
Adres: Sonsbeeksingel 71-72 , Arnhem 6821 AB, NL
Telefoonnummer: 026 443 3386
Stad: Arnhem
Route: Sonsbeeksingel 71-72
Postcode: 6821 AB



op zoek naar gerelateerd: Houten planken arnhem, Mooi hout kopen, Gelderse houthandel, Vuurwerk verkoop Arnhem, Osage Orange hout kopen, Fijnhouthandel Utrecht, Fijnhout België, Www af
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meijer & Floor Meijer & Floor 728 meter
Loft Arnhem Loft Arnhem 728 meter Heerlijke latin night op donderdag! Fijne mensen en leuke dansjes! Las eerdere reacti...
Sixty Fruits Sixty Fruits 2 km Ik ben fan van Sixty Fruits! Ik heb een dressoir en een heel mooi bureau bij ze gekoc...
Xenos Xenos 3 km
Xenos Xenos 3 km
Recensies
Ja het is niet veel duurder dan Gamma / Praxis, maar voor houtplaten wel betere zaag service. Ik kom er graag.
Super winkel klein pand maar hebben alles wat je zoekt. Nemen de tijd voor je om je te helpen en zoeken samen met je dingen uit.
De opdracht was: gaten boren in planken, zodat ze op een pin blind aan de muur kunnen worden bevestigd. Ik moest drie keer met de planken terugkomen omdat a een gat verkeerd geboord was, b de gaten niet diep genoeg geboord waren en dat dieper boren ook niet mogelijk was en de pin had ik nota bene meegeleverd c ze achteraf toch wel dieper geboord konden worden. Vooral niet fijn omdat het klusbedrijf niet aan de slag kon en ik moet wachten wanneer er weer ruimte is in hun planning. Maar zeker ook niet fijn als de reactie 'ha ha ha, ja, foutje gemaakt' is. Kortom: controleer het zaag- en boorwerk goed voordat je ermee uit de werkplaats loopt.
Deze houdhandel is uitstekend! Ik heb er al meerdere malen wat besteld. Ook als er wat misgaat met een bestelling nemen ze contact op. Goede sortering, goed advies en ze zagen je platen, balken en planken meteen op maat. Heb je alleen een gedeelte van een plaat nodig, dan betaalt alleen voor wat je afneemt. Dat is iets wat je bij de Praxis / Gamma niet hebt. Het doe het zelf gedeelte heeft nog best veel, maar heeft minder dan de grote doe het zelf zaken, het is nou eenmaal een kleinere winkel.
Heel erg bedankt voor de fijne service. Een winkel waar, naar mijn mening, de klant nog koning is.
Ik ben al een hele lang tijd bezig om set aan meubels bij bosveld te laten maken. Eerst werd er gezegd dat hoe meer meubels ik liet maken des te goedkoper het zou worden. Nadat ik dat voor de tweede keer ging vragen om zekerheid te krijgen , kreeg ik opeens te horen dat hoe groot de aantal meubels ook waren ik dezelfde prijs zou moeten betalen. Ik heb daarna toch de keuze genomen om het te laten maken bij hen, want alles is mogelijk bij bosveld zoals ze dat zelf aangeven. Alles moet ook via de mail waardoor je ook bijna nooit antwoord krijgt tenzij je ze gaat bellen en erachter aan gaat zitten. Ik vroeg om een prijs indicatie voor alles bijelkaar, maar het was druk en ze hadden veel opdrachten dus zouden ze er een tot twee weken later mee kunnen beginnen. Ik zou ook binnen een paar dagen een prijs indicatie krijgen. Dat is nooit gebeurt. Heb bijna 4 tot 5 keer gebeld , mijn gegevens achtergelaten om terug gebeld te worden, maar dat is ook niet gebeurd. Ben langsgeweest bij de winkel en mijn verhaal gedaan , ze zouden ernaar kijken, maar tevens niks gehoord. Twee weken later bel ik hen want 1. Ik heb nog steeds geen prijs indicatie en 2. Nog steeds geen info over wanneer ze kunnen beginnen. Ik zou de week daarop een mail krijgen of gebeld worden. Dat is ook niet gebeurd, want ik heb hen vandaag gebeld en mijn verhaal gedaan want ik wacht nu al bijna een maand. Nou zou er naar gekeken worden, en dat is ook gebeurd. De oplossing voor het niet terugkeren naar de klant , het zolang laten wachten van de klant, niet aan de afspraken houden, en maar de klant achter de winkel aan te laten rennen is het volgende bij hen : " helaas moeten wij door langdurige zieken afzien van de opdracht, excuses voor het ongemak". Dit noem ik nou onpressioneel werk. Ik heb zolang moeten wachten en dit is hoe zij het oplossen. Het leuke van het verhaal is dat degenen die mij aansprak ook nog gezegd had dat het leuk zou zijn als er nou een keer werk van zou komen. Inderdaad zou dat leuk geweest zijn als mijn vragen duidelijk en snel beantwoord zouden worden, als de info die gegeven werd consistent geweest zou zijn, en als er dan ook van jullie kant werk geleverd zou worden. En de klant niet achter de winkel aan moet zodat er actie genomen wordt. Het ergste vind ik nog dat er met zo'n slechte smoes en excuus het gesprek wordt afgesloten. In de winkel en aan de telefoon zijn ze ook niet bepaald klantvriendelijk moet ik zeggen...
Goede service en scherp geprijsd. Plaat werd gelijk bewerkt en past perfect.
Supper service en een groot assortiment! Er wordt altijd meegedacht over je klus. Ook voor een op maat gezaagd plaatje hout moet je hier zijn, altijd op de millimeter precies gezaagd. En je betaald alleen voor de afmeting die je nodig hebt! Geen hele plaaten dus!
Ben heel tevreden over een keuken die ik heb laten zetten, alles was van te voren goed gepland. ze kwamen thuis de boel opmeten en waren daarin zeer vriendelijk. Na anderhalve maand stond de keuken er al in en had een mooie strakke afwerking. Fijn dat dit op zo'n kort termijn kon gebeuren.
Vriendelijke bediening en een goed arsortiment aan doe het zelf materialen en gereedschap. Ook zijn zij afgeef en ophaalpunt om GLS paketten in te leveren/op te halen. Dat zij niet op een bedrijventerrein zitten,maar bij mij in de wijk,is zeer prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid