facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HoutenBouwmaterialen.nl

HoutenBouwmaterialen.nl

Info

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. U kunt al uw benodigde materiaal afhalen in Surhuisterveen of online bestellen.

Geschiedenis

ONZE WEBSHOP

Bij Hout- en Bouwmaterialen in Surhuisterveen bestelt u online alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan hout en bouwmateriaal, dakmateriaal, steigerhout, golfplaten, ijzerwaren en nog veel meer. Ook voor steigerhouten (tuin)meubelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wat u ook zoekt, u vindt het op Houtenbouwmaterialen.nl.

Grote showroom met showterrein:
Wilt u de producten eerst bekijken of zelf ophalen? U bent van harte welkom in onze grote showroom met showterrein aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen (bedrijventerrein Lauwerskwartier).

Onze service:
Uw producten op maat gezaagd? Wij doen het graag voor u. Kijk op onze website wat wij u nog meer kunnen bieden.



"Houtenbouwmaterialen .nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dak materiaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer.Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen."
Adres: Rooilijn 7, 9231 DZ Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512364904
Stad: Surhuisterveen
Route: Rooilijn 7
Postcode: 9231 DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandelnoord Houthandelnoord 230 meter Houthandelnoord de hout en bouwmaterialen leverancier in het noorden! Levert door hee...
Blokhut-reus.nl Blokhut-reus.nl 583 meter Blokhutreus - Hét adres in Friesland voor blokhutten, tuinhuizen, priëlen, veranda's ...
Formido Bouwmarkt Formido Bouwmarkt 2 km Maat 68/74 overal zagen we zonder prijs erop we dachten we vragen een medewerker even...
Recensies
Prima materiaal. De service zou hier en daar iets scherper kunnen. -edit- Beste hout en bouwmaterialen, Dat is niet wat ik bedoel en heeft dan ook niets met service te maken. Ik ben die dag akkoord gegaan met ander hout, dus inzake de gekeurde planken heb ik helemaal geen klachten. Sterker nog, geen poot om op te staan aangezien ik zelf ander hout heb uitgezocht. Maar als het petweer is en een medewerker wegloopt en zegt: "succes ermee." Terwijl ik nog moet laden, dan zie ik dat niet echt als goede service. Hopelijk heb ik hiermee het een en ander helder kunnen maken. Met vriendelijke groet, Jan Douwe
Na het betalen van een bedrag van dik 500,- blijkt dat ze iets toch niet op voorraad hebben. Dus zijn we aangewezen op langer hout. Voor ons geen probleem om even dit op maat te zagen thuis. Helaas word dit niet met service opgelost. Nee we mogen nog even 8,-! na betalen. Wij komen niet meer.
Snelle levering door vriendelijke chauffeur. Ook beschadigde delen werden tot twee keer toe zonder mopperen vervangen!
Dit is echt een geweldig bedrijf! Mooi hout, netjes verpakt. Goede levering met een heel groot compliment voor chauffeur Jacob. Wat een service en wat een aardige man. Die is goud waard voor het bedrijf. Dank je wel!
Super tuinafscheiding met geweldig goed materiaal. Prima bezorging en service. Volgende order volgt spoedig.
Er was een foutje in de bestelling, maar dit werd direct netjes hersteld en werden vervolgens de juiste materialen de volgende dag geleverd. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan deze groothandel van harte aanbevelen. Wilco je bent een topper!
Helaas voor de 2e keer weer een slechte ervaring. Enige tijd geleden 2minuten na sluitingstijd kon ik niet meer geholpen worden. Geen probleem! dicht is dicht! Nu omdat ze nog 4minuten pauze hadden. Kon ik niet geholpen worden. 16meter schutting maar bij de concurent uit drachten halen. Voor mij niet weer!
Netjes goede behandeling. Indien nodig kom ik zeker weer.
Ik kom hier al jaren voor bouwmateriaal, ben hier ongeveer een jaar niet geweest, maar afgelopen vrijdag 01-10-2021 geweest om materiaal te halen. In het verleden werdt je goed geholpen maar de klantenservice is echt verschrikkelijk slecht geworden en de kennis van de materialen is van een zeer laag niveau
Vlonder materiaal besteld bij hout en bouwmaterialen. Goede kwaliteit voor een zachte prijs. Tevens nette communicatie. Op de dag van levering belde chauffeur Jacob een uur van te voren om te vertellen dat hij eraan kwam en waar de spullen gelost konden worden. Ik was thuis dus dat ging makkelijk. Chauffeur Jakob was een vriendelijke man en heeft alles netjes met de hand gelost om geen schade aan de spullen toe te brengen. Al met al een goede zaak. Hierdoor 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HoutenBouwmaterialen.nl met het openbaar vervoer


Surhuisterveen, Scheiding 350 meter
133
139
39
Surhuisterveen, Scheiding 370 meter
133
139
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid