facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houten Meubel Outlet

Houten Meubel Outlet

Info

Kwalitatieve stijlvolle meubels voor dump prijzen!
Veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. We bezorgen in NL en Belgie. Showroom in Winkel (NH).



"Meubelwinkel met uitgebreid assortiment. Volop keuze voor een stoere, moderne of industriële inrichting. De meubels zijn heel scherp geprijsd. Mooie meubelen voor dumpprijzen."
Adres: Zandwilg 21, 1731 LS Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224850926
ln.teltuolebuemnetuoh@ofni
Stad: Winkel
Route: Zandwilg 21
Postcode: 1731 LS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: houten meubel outlet ervaringen, houten meubels woonkamer, industriele meubels outlet, opheffingsuitverkoop meubels, massief houten meubels, tv meubel hout outlet, goedkope massief houten meubelen, industriele meubels goedkoop
Recensies
Wandplankenset besteld. Veel beschadigingen. Foto’s opgestuurd en HMO beroept zich op een melding van de fabrikant. Deze zegt voor een industriële look te kiezen waarin oneffenheden niet betwist kunnen worden. Echter, op enkele door mij toegestuurde foto’s zijn duidelijk beschadigingen te zien, hetgeen volledig anders is dan oneffenheden. Geen enkele medewerking van HMO. In mijn ogen wordt de klant de dupe van het feit dat een fabrikant iets zo ruim omschrijft zodat deze niet aansprakelijk gesteld kan worden. Ook retour sturen is geen optie. Wandplanken bestonden uit 4 stuks waarvan toevallig de eerste twee nog wel acceptabel waren. Deze eerst opgehangen waarna de twee laatsten echt onacceptabel bleken te zijn. Met 8 gaten in de muur heb ik geen andere keuze. Daarbij ook nog eens: aan bevestigingsmateriaal doet deze fabrikant niet. Wat een verschrikking: nooit meer HMO!!!
Salontafel besteld. Betaling wilde niet doorlopen en contact opgenomen. Vriendelijke dame aan de telefoon die meteen even meekeek in het systeem. Uiteindelijk liep het door. Tafel had wat levertijd, maar kwam keurig op de voorziene datum binnen. Werd vervolgens door de transporteur Dusseldorp gemaild voor een afleverafspraak. Ook dit liep perfect. Vriendelijke chauffeur Marc belde keurig half uurtje van te voren. Tafel netjes en schadevrij afgeleverd. Alle delen zijn goed en transportwaardig verpakt en er zit een duidelijke montage instructie bij compleet met alle bevestigingsmaterialen en een stukje gereedschap. Eén minpunt is de kwaliteit van de bouten en moeren. Hier past alleen een Bahco op. Wellicht het overwegen waard om bouten en moeren bij te voegen met Europese specs. Tafel gemonteerd en staat nu te pronken in de kamer. Heel blij mee.
Jammer product niet leverbaar. Wel een mail gekregen met daarin dat salon tafel na keuren toch niet voldoet om te verkopen dat is wel weer netjes maar Toch teleurgesteld wel een week later na koop deze mail Krijg wel me geld terug gestort
Geweldige bank en tafel gekocht. Superservice. Ik kwam eigenlijk alleen voor een bank maar de prijzen waren zo goed dat wij onze eettafel en stoelen hier ook gekocht hebben.
Super slechte service. Verzenden een defect product en als je het wil retouren moet je voor de kosten op draaien. En dan nog eens een bijdehand mevrouwtje die zegt je kiest er zelf voor. Ik zou me houten meubels als ik jullie was maar ergens anders bestellen.
Tweede keer bestelling gedaan bij deze zaak. Mooie televisiemeubel voor een goede prijs. Bestelling was snel in huis omdat deze op voorraad was.
Vorige week vrijdag zijn we op pad geweest naar de Houten Meubel outlet. Grote winkel waar je rustig kan snuffelen en niet meteen in je nek wordt gesprongen. Vooraf op de website gekeken en toen voor de "Look and Feel" naar Winkel. Zijn geslaagd voor TVMeubel en levering werd zelfs op zondag gedaan.
Op zoek naar een nieuw televisiemeubel kwamen wij bij Houten Meubel Outlet terecht. Online besteld en deze werd supersnel geleverd op de afgesproken datum en tijd. Omdat wij dermate tevreden waren hebben wij enkele weken later een salontafel en eetkamertafel uit dezelfde serie besteld en nu ook weer supersnel geleverd gekregen. Het monteren was ook zeer eenvoudig door de duidelijke uitleg en zelfs gereedschap steeksleutel wat erbij zat. 5 sterren dubbel en dwars verdient!
Mega slecht! Eigenlijk geen één ster. Geen garantieservice en geen klantenservice. Bijzettafel online besteld en bij het uitpakken waren de poten op meerdere plaatsen beschadigd. De doos was ook al open geweest en dichtgeplakt en het inpakfolie was al gescheurd. Gebeld en er zou een oplossing komen door nieuwe poten te bezorgen. Niets gekregen. Nogmaals gebeld, weer beloofde ze het op te sturen. Na 3 keer in een half jaar bellen werd er niet meer opgenomen. Daarna bleef ik het proberen maar ik kreeg telkens geen gehoor. Ik heb de moed na één jaar opgegeven.Erg slecht!
Ruim assortiment aan moderne meubelen. De ruime showroom in Winkel is een bezoek waard. Erg tevreden over de service. Ons oog was gevallen op een prachtige kast. Helaas was de eerste kast niet geheel naar wens. Dat kan gebeuren. Het is immers een handgemaakt product wat van ver komt. Hier is meteen actie op ondernomen. De volgende ochtend ontvingen wij een nieuwe kast wel geheel naar wens is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid