facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtboutique

Houtboutique

Info

Uniek product - foto gegraveerd in hout! CNC graveren in hout. LifeStyle houten woonaccessoires die wij verkopen in onze winkel tevens theeschenkerij en zomers's ijsverkoop.

Geschiedenis

Uniek product - foto gegraveerd in hout! CNC graveren in hout. LifeStyle houten woonaccesoires

Adres: Mardyk 10, 8581KG Elahuizen
Stad: Elahuizen
Route: Mardyk 10
Postcode: 8581KG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theehuis Theehuis 0 meter Met een prachtig uitzicht over het meer De Fluessen vinden wij het een goed idee om d...
Recensies
TIJDLOZE LIEFDE VOOR HOUT Wat we doen: Ik ontwerp en bewerk houten voorwerpen, elektronica en software. Alleen of samen met anderen, voor mezelf of in opdracht. De nadruk ligt tegenwoordig op houtbewerking en meubelmaker. In onze houtwerkplaats maken ik diverse producten van hout. Een erg interessant product is het graveren foto's in hout. We graveren ook naamborden en allerlei producten op onze CNC frees. We maken houten lifestyle woon accessoires en gebruiksvoorwerpen. Soms zijn dit praktische gebruiksvoorwerpen voor in huis of in een tuin. Soms ook objecten om gewoon naar te kijken. In ons portfolio vind u een aantal van onze producten om een beeld te schetsen van de mogelijkheden. Wie we zijn: In onze houtboutique werken voornamelijk ikzelf en mijn vrouw. We hebben een voorkeur voor het werken met hout. Met onze basis als elektronicus, graficus en ict geven we een eigen draai aan aan het houtbewerken. Hout is de basis. Het staat voor wat we belangrijk vinden: authentiek, ambachtelijk en constructief. Het door ons gebruikte hout is duurzaam. Voorwerpen van hout zorgen altijd voor een persoonlijke sfeer. Hout is een mooi, eerlijk en natuurlijk materiaal wat leeft. Hout is in veel soorten verkrijgbaar. Hout laat zich goed bewerken. Hout is altijd anders. Hout geeft warmte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid