facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hout van Ben

Hout van Ben

Info

Stoere houten meubels die zich onderscheiden door kwaliteit en design. Gecombineerd met staal. Hip en eigenwijs. Alles op maat te bestellen.

Geschiedenis

gefascineerd door hout en design heb ik een netwerk opgebouwd met de beste leveranciers van Nederland voor steigerhout en steigerhouten meubelen. Ambachtelijk en met de hand gemaakt met oog voor kwaliteit en detail. Met mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld kan ik ook feilloos inspelen op de vraag uit de bouwwereld met betrekking tot hout en plaatmaterialen.



"Wij hebben alles in huis om voor u een mooie tafel bereikbaar te maken. Doorlopend meer dan 400 tafelbladen op voorraad. Exclusief Olijf-, walnoot- en kastanjehout. Bourgondisch Eiken, Eiken, Boomstambladen, Steigerhout, Douglas. Ambachtelijk en met de hand gemaakt met oog voor kwaliteit en detail. In onze eigen werkplaats maken we uw meubelen naar uw eigen wens op maat en in de door u gewenste uitvoering. Wij maken eettafels, bijzettafels en salontafels maar ook andere meubel en interieurelementen van hout. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van maatwerkmeubelen. Laat u zich inspireren in onze showroom in Haaksbergen of kijk op de website"
Adres: Enschedesestraat 76, 7481 CT Haaksbergen
Telefoonnummer: 0653147715
Stad: Haaksbergen
Route: Enschedesestraat 76
Postcode: 7481 CT



op zoek naar gerelateerd: Tafels Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Te Lintelo Onderscheidend Wonen Te Lintelo Onderscheidend Wonen 1 km Jammer dat z'n mooie zaak weggaat. Super mooie meubels kon je daar kopen.
Exklusiv Dutch Design Bauholz Möbel Exklusiv Dutch Design Bauholz Möbel 1 km Vertaald door Google Veel dank aan het team van Exclusive Dutch Design. Geweldige meu...
POTZ - WONEN POTZ - WONEN 2 km Hele mooie stoelen gekocht bij potz wonen. Ze waren netjes verpakt en werden voorzich...
POTZ - WONEN POTZ - WONEN 2 km Hele mooie stoelen gekocht bij potz wonen. Ze waren netjes verpakt en werden voorzich...
POTZ - WONEN Budget POTZ - WONEN Budget 2 km Wij hebben een aantal jaar geleden onze inrichting hier gehaald. Klantvriendelijk en ...
Combi Interieurwerken VOF Combi Interieurwerken VOF 2 km Sterk in interieur en meubels op maat
Diepenmaat meubelen Diepenmaat meubelen 3 km Geweldig resultaat met oude grenen kasten die een nieuwe look hebben gekregen.
Recensies
Een ruim assortiment in steigerhout en erg veel mooie, met vakmanschap gemaakte, meubelen. Verder erg vriendelijk personeel die open staan voor vele mogelijkheden.
Top zaak met goede service. Wij hebben op maat laten maken: kast, badmeubel en eethoek.
Mooie ruime winkel met veel houten meubels en kunstwerken.
Zeer bijzonder die epoxy tafels.
Geen belang bij potentiële koper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid