facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Housing Solutions

Info

Rental apartments and houses, furnished and unfurnished. Professional service.

Tijdelijke huisvesting, professioneel geregeld.

Geschiedenis

Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Housing Solutions bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis. Om ervoor te zorgen dat wij volledig op de hoogte zijn van de woonwensen raden wij iedereen aan om zich geheel kosteloos in te schrijven.

Adres: Breedstraat 15, 3214 AC Zuidland
Telefoonnummer: 0181846959
Stad: Zuidland
Route: Breedstraat 15
Postcode: 3214 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Een week of 2 geleden hebben wij een bezoek gehad aan een huis dat te huur stond, wij zijn daar vervolgens wezen kijken en de eerste indruk was Chaotisch.. de man die ons een rondleiding gaf stond er maar wat bij en leek wel in ze eigen wereld te leven.. gaf weinig informatie met betrekking van het huis. 1 week later krijgen wij een bericht dat wij niet gekozen zijn voor het huis omdat ze iemand die al binnen housing solutions zit met liefde voorrang geven, geen enkel probleem kan gebeuren vervolgens reageren wij op een 2e woning met daarin eigenlijk al direct een tegen antwoord de verhuurder heeft besloten een andere huursituatie voorrang te geven Gelukkig is er der mogelijkheid om contact te hebben met de eigenaren en daar kwam eigenlijk het antwoord uit "Ze hebben met wel iets verteld over een hond maar de rest van de voorstellen kan ik me geen herinnering van zien" Ze trekken mensen voor die al binnen housing solutions zitten en vertellen de meeste verhalen niet eens door aan de verhuurders.. Ik raad housing solutions niet aan.
Zeer snelle, adequate en gedetailleerde begeleiding van Martijn en Jantine m.b.t het verhuren van onze woning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid