facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Vocals

House of Vocals

Info

Vocal coaching voor jong en oud



"Vocal coaching voor jong en oud!"
Adres:
Telefoonnummer: 06 - 26 16 26 04
Stad: Noordwijk aan Zee


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Techno Therapeut De Techno Therapeut 121 meter Ontstaan uit voorliefde voor House en Techno. Relax, Refresh, Recharge!
I Love Dogs I Love Dogs 201 meter Super service. Kom er graag.
Boutique Style Secret Boutique Style Secret 546 meter Mooie kleren en je wordt goed geholpen! Echt een aanrader!
Suus Suus 669 meter Vriendelijk personeel. Vriendelijke eigenaresse. Charmante klein café.
ont-moet-jezelf.nl ont-moet-jezelf.nl 789 meter Een stappenplan voor alle mooie mensen met gevoel en emoties en de wens zich vaker ge...
RD handmade RD handmade 1 km After making namesigns for a few years, I've expanded the "business" to custom and bo...
Roses Giftbox Deutschland Roses Giftbox Deutschland 3 km Wir liefern großblütige Rosen in tollen Farben in Sträußen mit einer Rosenanzahl von ...
Economic Board Duin- en Bollenstreek Economic Board Duin- en Bollenstreek 4 km De Economic Board is aanjager en versterker van de economische groei in de Duin- en B...
Recensies
Ik ga altijd met heel veel plezier naar de zanglessen van Ruby. Haar enthousiasme en manier van lesgeven zorgen ervoor dat je je gezien voelt. Ruby biedt meer dan alleen zangles. Ze geeft volop aandacht aan jou als persoon. De plek waarop je staat, je struggles maar vooral ook waar je goed in bent. Fantastische vrouw met een hart van goud. Voor mij een mooie manier om met mijn eigen innerlijke processen aan de gang te gaan. Naast dat ik zingen heerlijk vind, geeft het mij de ruimte om mijn emoties tot uiting te laten komen maar ook om anderen mee te nemen in de boodschap die je te vertellen hebt.
Door de zanglessen van Ruby heb ik op een zeer prettige manier zangtechnieken geleerd die mij hebben geholpen mijn stem beter te gebruiken en mijn stembereik vergroot. Ruby doet dit door specifieke oefeningen, techniek aanwijzingen en feedback geven op de manier waarop je zingt. Ook beter leren luisteren naar zangers/zangeressen om te leren waar nu precies de nuances zitten in de manier waarop zij een nummer zingen. Dus heel veel geleerd en pas het dagelijks toe.
Zangles bij Ruby is warm en veilig. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost, dat werkt door op allerlei gebieden. Als je altijd al hebt willen zingen maar dit toch een beetje spannend vindt, neem contact op met Ruby en ga er voor! Het is een cadeautje voor jezelf.
Werken met Ruby vind ik super fijn, in een fijne omgeving en de rust en kalmte van Ruby. Presentatie coaching helpt mij bij het soms onzeker zijn van bv Pitchen. Door te werken aan mijn presentatie skills bij House of vocals voel ik me gehoord en helpt het mij verder door dit wekelijks te oefenen. Nu zijn we een paar mnd. verder en het gaat me steeds beter af! Ruby bedankt!!
Een tijdje geleden zangles van Ruby gehad, zowel online als life. De lessen waren minder gericht op techniek wat ik al aardig beheerste maar meer op wat je wil overbrengen met een lied. Veel geleerd en het maakt het zingen een fijnere beleving. Wellicht zit er nog een samenwerking in? Wie weet
Samen met Ruby leer ik dat ik met plezier en in een veilige omgeving mijzelf 100% mag geven en uit mijn comfortzone kan stappen. Met Ruby vooral gericht op zingen, maar dat trekt zich door naar meerdere dingen in het leven.
Werken met Ruby vind ik heel fijn. Presentatie coaching helpt mij myzelf te kunnen uitspreken ten eerste als beginnende joga docent maar ook tussen mensen. Door te werken aan mijn presentatie skills bij House of vocals voel ik me genoeg zo als ik ben, heb ik meer vertrouwen in myzelf en in alles wat ik doe. Inna
Zang workshop bij Ruby is niet enkel zingen maar leren performen, uit je comfortzone komen, groeien op persoonlijk vlak in een veilige omgeving. Heel leuk, gezellig en leerzaam!
Honestly amazing. Ik geniet weer helemaal van het zingen dankzij Ruby! Super lief en zacht mens en geeft les met veel vreugde. Vorige week vertelde een vriendin tijdens karaoke dat ik zoo goed in zingen was en dat terwijl ik 3 jaar geleden alleen in de auto durfde te zingen. Here’s to growth!
De zangles bij Ruby is een echte aanrader. Een vakvrouw enthousiast, lief, vol passie, geduldig en voor eenieder die je daar ontmoet heeft zij een luisterend muzikaal oor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid