facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Nutrition

House of Nutrition
"House of Nutrition heeft een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding en ondersteunt, adviseert en helpt jou waar dat nodig is. Zo haal jij het meeste uit iedere sportsessie. Dit doen wij al meer dan 35 jaar!"
Adres: Oostergracht 9, Soest (Nederland)
Telefoonnummer: +31852105010
Stad: Soest
Route: Oostergracht 9



op zoek naar gerelateerd: House of Nutrition eigenaar, XXL Nutrition, House of Nutrition inval, House of Nutrition B2B, Sport Nutrition, House of Nutrition kortingscode, MB Nutrition, Nutrition meaning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House of Nutrition Deutschland House of Nutrition Deutschland 0 meter Snel geleverd, bedankt en ook nog wat leuke extraatjes erbij super!!
Recensies
Gister voor het eerst een bestelling geplaatst. Enorm snel verzonden en super tof dat ze nog extra spulletjes bij mijn verzending hebben meegezonden! Erg leuk. Ik bestel volgende keer weer mijn proteïne hier
Voor het eerst bij dit bedrijf besteld maar positief verrast. Snelle levering, dinsdag middag besteld en woensdag in huis. Fijne en overzichtelijke website. Leuke extra's die er bij geleverd zijn. Fijn bedrijf, ga zo door!
Super aanbod sportvoeding en snel geleverd. Een product van mijn bestelling was niet geleverd, maar de klantenservice heeft dit perfect opgelost. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit sportvoeding.
Grote keuze en altijd mooie cadeautjes
Nu al voor de 10de keer door ze gebeld. Elke keer geef ik aan dat ze een verkeerd nummer hebben. Elke keer wordt er beloofd het nummer te wissen uit hun systeem maar dat schijnt toch oh zo moeilijk te zijn. Is inmiddels erg vervelend!
Hele fijne producten van kwalitatieve merken. Ook super snel in huis! 's morgens besteld is nog 's avonds geleverd!
Wat een geweldige website! Goed kwalitatoef aanbod, zeer klant vriendelijk en behulpzaam en in het bijzonder in tegenstelling tot andere bedrijven die proteine producten verkopen, had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis! Daarnaast werken ze tegen voedselverspilling, iets wat ik nog geen enkel bedrijf in de fitness/proteine voeding branch of elke andere gezonde voeding winkel heb zien doen. Met deze uitzonderlijke service en uitblinkers, hebben ze aan mij een nieuwe klant erbij. Waren alle online stores maar zo.
Breed aanbod aan kwalitatieve spullen van mooie merken. Snelle levering en goede opvolging voor al je vragen. Absolute musthave in je favorieten voor al je sportvoeding!
Ik kreeg gister pakketje van U met extra dingen, zoals reep, energydrank en schets. Het leek wel of ik jarig was, haha. Ik wilde de proteïne eens proberen, bestelde 1 flesje en deze leuke verrassing. Ga kijken of ik de proteineshake verdragen kan na een ingreep en als t goed gaat, dan kom ik "graag terug" met bestelling. groet Ron
Echt zo'n heerlijke eiwitshake gekocht van het merk M Double You. Lijkt wel een milkshake zo lekker. Had gebeld voor info en werd hartstikke goed en vriendlelijk geholpen. Snel via de website besteld en was er de volgende dag! Ik neem nooit meer een andere shake!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid