facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of M Comics

Adres: Slinge 177-179 , Rotterdam 3085 ER, NL
Telefoonnummer: 010 737 1941
Stad: Rotterdam
Route: Slinge 177-179
Postcode: 3085 ER



op zoek naar gerelateerd: comics kopen, cheap comics, rotterdam comics schiedamse vest, comic store rotterdam, comics rotterdam, avengers disassembled, comic winkel, comic store amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yendor Yendor 5 km Deze stripwinkel is een vaste prik in Rotterdam en je kan hier terecht voor een zeer ...
Stripwinkel Dick Bos Stripwinkel Dick Bos 8 km Gisteren gebeld met de stripwinkel om te vragen dat ze nog de Aslak deel 2 tot 6 hadd...
Recensies
Geweldige winkel voor de comic liefhebbers. Enorme verzameling op perfecte alfabetische volgorde. Personeel weet ALLES van comics.
Ik kom hier al een paar jaar met veel plezier. Deskundige personeel. Maakt niet uit wat je op noemt ze kennen het wel. Wat ook heel fijn is dat je Amerikaanse single issues kan kopen en zo lekker je collectie stripboeken kan vergroten. Ik ben zelf namelijk niet zo fan van trad paperback comics, die je overigens wel kan vinden als je dat wel fijn vindt. Het is gewoon heel fijn om een fysieke stripboeken winkel binnen te lopen en je kijkt je ogen uit zoveel stripboeken hebben ze. Een fijn begrip voor Rotterdam. Is Rotterdam te ver weg, maar je bent opzoek naar stripboeken voor je collectie, dan kan je altijd mailen of bellen of gewoon via hun website bestellen. Heb regelmatig leuke gespreken en krijg hierdoor leuke tips over de stripboeken die ik leuk zou vinden. Mijn stripboeken collectie is door Hous of M comics flink gegroeid en ik lees de gekochten stripboeken met veel plezier.
Top service. Denken fijn mee en steeds snelle verzending. 1 van mijn favoriete online shops.
Geweldige zaak! Zeer kundig en aardig personeel. Als je eenmaal een gesprek begint, blijf je praten in a good way!. Winkels en medewerkers zoals hier mogen niet verdwijnen. Niet waar je dit genre winkel zult verwachten, maar meer dan welkom! Ga zo door!
Geweldig geholpen, ze waren dicht, maar toch binnen gelaten!
Een geweldige winkel met super gastvrij personeel en lekkere koffie! Je kunt hier dagen struinen en nog niet alle comics hebben gezien. Heb je iets nodig? Zij kunnen je helpen!
Leuk personeel en heel behulpzaam. Echt een aanrader. Denken heel erg met je mee.
Vandaag voor het eerst in de winkel. Vriendelijk ontvangen en als nieuw in de hobby met geduld geholpen. Hier ga ik zeker vaker terugkomen.
Super leuke winkel. Was door heel Nederland en Antwerpen op zoek naar de comics die ik nog had voor mijn collectie en House of M Comics had ze! Ook een heel aardige eigenaar die weet waar over hij praat.
Super goed geholpen, voor mijn dochter iets gezocht en alle uitleg erbij gekregen. Hopen dat dochter ook enthousiast is over haar originele cadeau, dan worden we hier zeker vaste klant. Enige punt, zou zelf graag willen dat er ook originele posters/tekeningen worden verkocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid