facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Lords

Info

http://www.houseoflords.nl/

Geschiedenis

House of Lords organiseert persoonlijke en exclusieve catering; eten op hoogwaardig niveau gaat samen met discretie en integriteit. Het huis onderscheidt zich zowel in kwaliteit, dienstverlening en keukenniveau als in betrokkenheid van haar medewerkers ten opzichte van de opdrachtgever.



"House of Lords organiseert persoonlijke en exclusieve catering; eten op hoogwaardig niveau gaat samen met discretie en integriteit. Het huis onderscheidt zich zowel in kwaliteit, dienstverlening en keukenniveau als in betrokkenheid van haar medewerkers ten opzichte van de opdrachtgever.House of Lords, een begrip in haar nichemarkt, laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en gebruikmaking van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten."
Adres: Dobbeweg 28 , Voorschoten 2517 HV, NL
Telefoonnummer: 070 205 5355
ln.sdrolfoesuoh@selas
Stad: Voorschoten
Route: Dobbeweg 28
Postcode: 2517 HV



op zoek naar gerelateerd: house of lords members, house of lords gekozen, house of lords london, house of lords nederland, house of lords den haag, house of lords betekenis, house of lords band, house of lords house of commons
Recensies
Fijn personeel, goed eten
Cateraar dekt de lading niet, zij zijn veel meer dan dat. Origineel, luxe, verfijnd, top gastheerschap. Fijn om mee samen te werken.
Overheerlijk eten bij deze geweldige cateraar!!! Eerlijke prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid