facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Care

House of Care

Info

(Particuliere) Kraamzorg

Geschiedenis

House of Care, een kleinschalig particulier kraambureau, is in 2005 gestart door Laurinda Griekspoor-Elzinga, die merkte dat moeders niet altijd genoeg hebben aan de geboden uren kraamzorg. Ondanks hulp van familie of vrienden, ervaren veel vrouwen de periode na hun bevalling als stressvol. Dagelijkse bezigheden moeten al snel weer worden opgepakt en na het zwangerschapsverlof gaan ze met een energieachterstand aan het werk, terwijl hun baby ’s nachts vaak nog niet doorslaapt …

Moeders die daarentegen meer rust kunnen nemen door extra ondersteuning van een professionele kraamverzorgende, herstellen vaak vlotter en zitten gauw weer lekker in hun vel. Alle reden voor House of Care om – naast de gewone uren kraamzorg – extra zorguren te bieden.



"Je bent bij ons aan het goede adres voor professionele kraamzorg in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Zelfs ná de kraamtijd zijn wij er nog voor je Onze missie is dat de nieuwe generatie een liefdevolle en veilige start krijgt, Daarom verlenen wij kraamzorg. Dat doen we door de inzet van gepassioneerde zorgprofessionals die ouders en hun baby een warm hart toedragen.We zijn geen grote organisatie, omdat wij geloven dat we met korte lijnen de zorg beter op jullie wensen en situatie kunnen afstemmen. We staan dichtbij bij jullie, zodat we goed kunnen zien wat jullie nodig hebben en we nemen de tijd om jullie te leren kennen, nog voor de kraamtijd."

"Je bent bij ons aan het goede adres voor professionele kraamzorg in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Zelfs ná de kraamtijd zijn wij er nog voor je Onze missie is dat de nieuwe generatie een liefdevolle en veilige start krijgt, Daarom verlenen wij kraamzorg. Dat doen we door de inzet van gepassioneerde zorgprofessionals die ouders en hun baby een warm hart toedragen.We zijn geen grote organisatie, omdat wij geloven dat we met korte lijnen de zorg beter op jullie wensen en situatie kunnen afstemmen. We staan dichtbij bij jullie, zodat we goed kunnen zien wat jullie nodig hebben en we nemen de tijd om jullie te leren kennen, nog voor de kraamtijd."
Adres: St. Anthoniusstraat 1E, 2153 BA Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-620811
Stad: Nieuw-Vennep
Route: St. Anthoniusstraat 1E
Postcode: 2153 BA



op zoek naar gerelateerd: Kraamzorg Zandvoort, Kraamzorg Katwijk, Kraamzorg Zuid-Holland, Kraamzorg in de buurt, Kraamzorg Landsmeer, Kraamzorg Flevoland, Kraamzorg Uithoorn, Kraamzorg Wageningen
Recensies
Wij zijn in onze kraamweek begeleid door de allerfijnste kraamhulp Jay. Allereerst kan ze ontzettend lekker koken, en improviseerde ze elke dag weer met lekkere ontbijtjes, tussendoortjes en lunch. Daardoor voelde ik mij helemaal in de watten gelegd! Ze was erg proactief, zowel in ons huishouden als in de verzorging van onze zoon. Zo signaleerde ze vroegtijdig dat onze zoon en te kort tongriempje had en dat zijn bilirubine waarden te hoog waren iets wat we zelf niet in de gaten hadden. Daardoor zijn we op het juiste moment doorverwezen naar het ziekenhuis. Ook vond ik het ontzettend fijn dat ze mij begeleidde met de borstvoeding. Ze maakte elke dag met mij een borstvoeding plannetje en voorzag mij van tips en tricks, waardoor mijn borstvoeding beter op gang kwam. Al met al was Jay gewoon de beste kraamhulp die we ons hadden kunnen wensen. We missen haar nu al!
We hebben een fijne ervaring gehad met de zorg die we kregen van House of Care. We hebben geen familie in Nederland, maar onze lieve kraamverzorgster heeft ons na de geboorte van onze dochter ondersteun. Onze kraamverzorgster had zoveel kennis en ervaring en ondersteunde me met borstvoeding en veel meer. Als je van kraamzorg verwacht dat je iemand hebt met veel ervaring die je kan helpen wennen aan het nieuwe ouderschap, dan is House of Care voor jou. Emmy, onze kraamverzorgster, heeft me echt het vertrouwen gegeven dat ik goed voor mijn dochter kan zorgen.
Geweldige kraamweek gehad door ons kraamverzorgster Karin! Ze is een echte aanpakker die ons lekker in de watten heeft gelegd, en zo goed voor ons kleintje heeft gezorgd. Als kersverse ouders heel fijn om zo een ervaren iemand in huis te hebben! Karin bedankt!
Op vrijdag 27 januari, mochten wij einde middag het ziekenhuis verlaten. House of care zorgde ervoor dat wij diezelfde dag nog voor een aantal uur kraamzorg ontvingen. Joyce weliswaar. Een topvrouw die volledig voldeed aan onze verwachtingen en ik mij gelijk al enorm op mijn gemak bij voelde. Er was op voorhand aangegeven dat Joyce, jammer genoeg, maar tot na het weekend bleef. Daar had ik in eerste instantie wat moeite mee. Toen kwam Celine. Ik was eerst wat sceptisch en vond het vervelend dat ik weer opnieuw zou moeten wennen aan een nieuw persoon. Echter hebben mijn partner en ik ons daarop verkeken, want ook Celine is werkelijk een topper! Naarmate de dagen met een eerste kindje, kwamen er ook steeds meer vragen bij ons. Celine heeft overal een antwoord op. Totaal geen twijfel of onzekerheid, wat ons een betrouwbaar en prettig gevoel heeft gegeven. Ook heeft Celine geen moeite met ons even naar bed sturen, wat huishoudelijke taken oppakken en is erg ondernemend. Ik kreeg ivm mijn keizersnede en zwangerschapsvergiftiging een verlenging op de kraamzorg. Het enige minpunt vanuit de organisatie is dat Celine de laatste dag niet volledig heeft kunnen draaien bij ons, omdat zij naar een nieuw gezin toe moest. In eerste instantie werd dit al de dag ervoor van haar gevraagd, maar ik had dat oprecht mentaal niet getrokken. Verder wil ik Joyce en Celine heel erg bedanken voor een fijne kraamweek en het aanzien/horen van mijn vele kraamtranen :-p. Liefs Ashley
Ik kijk heel fijn terug op mijn kraamweek met Barbara. Barbara heeft voor de tweede keer de kraamzorg bij ons gedaan en we waren zo blij dat ze er was. Ze heeft mij goed geholpen met alles en is zo kundig en draagt een goede energie bij zich. Bedankt Barbara
Wat was het fantastisch om Barbara over de vloer te krijgen van House of Care in onze kraamweek. Als kersverse ouders hebben we ontzettend veel baat gehad bij haar deskundige advies, zorg en geruststellende energie. Na al haar hulp hebben we het volste vertrouwen om ons kleintje kunnen verzorgen. We hadden ons geen betere start kunnen wensen.
Wat hebben wij een fijne tijd gehad met Gerda van House of Care. Gerda voelde feilloos aan wat we nodig hadden en ging heerlijk haar eigen gang, wat wij heel prettig vinden. Onze twee oudste kinderen waren vanaf het eerste moment ook fan, en dat bleek gelukkig wederzijds. Dit was absoluut onze fijnste kraamzorg van alle drie de kinderen. Veel dank Gerda en House of Care!
Een hele fijne week gehad met onze kraamzorg Gerda. We hebben haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren. Ze bracht onwijs veel ervaring en warmte met zich mee en met haar hulp hebben wij een hele goede start kunnen maken met onze lieve zoon. We zijn heel tevreden, veel dank!
De kraamzorg die wij hebben mogen ontvangen van House of Care na ons ziekenhuis verblijf, hebben wij als zeer fijn ervaren. Zij hebben goed meegedacht over de invulling van de uren om deze zo goed mogelijk te benutten. Joyce is deskundig, zij heeft ons goed op weg geholpen om thuis een fijn routine te krijgen. Uiteraard fijne tips gekregen. Ik zou iedereen House of Care aanbevelen. Bedankt voor de fijne zorg!
Dankzij de goede zorgen van House of Care hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Het contact met de organisatie verliep heel plezierig en persoonlijk. Tijdens de kraamweek zijn wij bijgestaan door Corien en wij hadden ons niet meer kunnen wensen. Ze had oog voor alle gezinsleden en we zijn door haar volledig in de watten gelegd. Haar ondersteuning bij de borstvoeding was heel fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid