facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Batter

House of Batter

Info

Fresh Homemade Dosa/Idli ready to use batter is available now.
No more fuss of Soaking, Grinding & fermenting.

Personal/bulk orders are taken 24hrs ahead.

Adres: Leidschenveen, Den Haag
Telefoonnummer: 31640097199
Stad: The Hague
Route: Leidschenveen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cynthia's Zorg B.V. Cynthia's Zorg B.V. 306 meter Zorg met passie en liefde
EFE Thuiszorg EFE Thuiszorg 1 km ‘EFEZorg’ bied professionele begeleiding, bemiddeling en verzorging die hard nodig i...
Maya's Catering Maya's Catering 4 km Кухня/Готварство
Royaal Thuis Royaal Thuis 6 km Top bedrijf. Doet op geen enkele manier onder voor de 'grote jongens' !
Primazorg Den Haag Primazorg Den Haag 7 km Nooit met deze mensen in zee gaan, zeer onbetrouwbaar, komen hun afspraken niet na, l...
Otro Care Otro Care 10 km Bent U ook van mening dat iedereen recht heeft op hun eigen invulling van hun leven? ...
Hart in 't Zorgveld Thuiszorg BV Hart in 't Zorgveld Thuiszorg BV 10 km Top zorg! Deze meiden zijn zo zorgzaam. Me schoonvader werd rond 17:30 ontslagen uit ...
Recensies
Personeel heeft begeleiding en opleiding nodig. De jonge mannelijke bedieningsmedewerkers sloofden zich beurtelings uit om indruk te maken op drie vrouwelijke gasten aan een tafeltje naast ons en dat ging bepaald niet zachtjes, noch discreet waardoor we ons nauwelijks verstaanbaar konden maken. Het hele privéleven van de medewerkers kwam beurtelings en in detail voorbij. Onze drankjes werden geserveerd terwijl men druk in gesprek bleef met de gasten aan nabijgelegen tafel, zonder ons aan te kijken of enige blik waardig te gunnen. Ronduit onbeschoft.
Super gastvrije en meer dan behulpzame correcte medewerkers. Gezellige donderdag afterwork borrel met 25 collega's aan gereserveerde deel aan de bar. Er werd meegedacht aan hoeveel bites, geen order pressure en prettige en acceptabele afrekening. Zeer aan te bevelen voor werk gerelateerde borrelmomenten op strategische locatie tussen station en kantoren.
Uitgebreid restaurant vlakbij CS met groot buitenterras en veel zitplaatsen binnen. Volop keuzemogelijkheden voor ontbijt vanaf 8 uur en lunch. Van wraps tot verse broodjes, hamburgers en vega producten uit de food court. Attente bediening aan tafel completeert een prettig verblijf.
Een leuke plek om lekker te ontspannen met je vrienden. Echt een aanrader!
Ontzettend fijne locatie. Ik wilde mijn zoontje voeden en daarom ook wat drinken bestellen. De dame achter de bar gaf me daarop een glas water van het huis en vroeg of ik ergens met meer privacy wilde zitten. Dat noem ik nog eens gastvrij!
Prima zaak voor lunch omdat je daar rustig kunt praten. Ook wel eens wijntje na het werk gedronken. De ruimte spreekt mij aan.
Erg groot. Trendy en gastvrij. Centrum Den Haag.
Zonde! Echt gaaf ingericht, maar het leeft totaal niet. Het lijkt mij een verkeerde match van ambiance en aanbod. Het ziet er allemaal erg luxe uit, maar dan kun je er pizza en burgers eten. Dat past niet helaas. Meer exclusiever eten zou beter passen. Helaas, het had heel leuk kunnen zijn, maar ik zou het nu niet aanraden.
Een van mijn favoriete plekken in Den Haag. Prachtig gebouw lekker hoog op een prachtige plek midden in de ministeriewijk. Mooi aanbod aan restaurants en vriendelijk personeel.
Soort foodhal dat een paar jaar bestaat. Je kunt kiezen uit meerdere tentjes met eten, daar afrekenen en plek uitzoeken. Dan komt er apart een ober om drankjes op te nemen. Eten ok maar niet bijzonder. Er wordt veel geborreld door mensen van de ministeries. Beetje verlopen qua inrichting, veel beschadiging aan tafels en stoelen. Zeer stijle trap naar beneden om bij de toiletten te komen. Sommige plekken zijn koud om te zitten door de hoge ramen. Beetje sfeerloos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid