facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HoukemaTools

HoukemaTools

Info

Houkematools een online webwinkel met een groot scala aan gereedschap. Voor de doe-het-zelver en Professional .

Geschiedenis

HoukemaTools is een online bouwmarkt met een groot assortiment, eigen voorraad en snelle levering. Houkematools levert in Benelux, Duitsland en
Frankrijk. Alle zendingen gaan via PostNL. (behalve pallet zendingen buitenland).

Onze taak

Leveren aan zowel particulieren & bedrijven. Online gereedschap kopen doet u bij Houkema Tools. Eigen voorraad, snelle levering en zeer scherp geprijsd.

Producten

Diverse gereedschappen, waaronder hand, elektrisch & stationair.
Ijzerwaren, elektra, tuin & auto, sanitair, etc. Uw complete bouwmarkt online.



"HoukemaTools is als gereedschapwinkel gespecialiseerd in de verkoop van onder meer elektrisch gereedschap, accugereedschap, handgereedschap, accessoires en meer. U kunt bij ons terecht om als doe-het-zelver en professionele klusser snel en eenvoudig online gereedschap kopen en bestellen. Wij bieden veel keuzemogelijkheden. Uw zaagtafel, compressor of lasbenodigdheden vindt en bestelt u hier. Ook voor elektrisch of handgereedschap en accessoires bent u bij HoukemaTools aan het juiste adres. Wij leveren diverse grote merken zoals Einhell, Hyundai, B&D, Stanley, Güde en Scheppach. Heeft u vragen over ons gereedschap? Bel ons voor meer informatie. Direct bestellen is ook mogelijk. Uiteraard kunt u uw bestellen ook afhalen bij ons in Emmen!"
Adres: Zuidersloot 108, 7765 AL Weiteveen
Telefoonnummer: 0524541253
ln.slootamekuoh@ofni
Stad: Weiteveen
Route: Zuidersloot 108
Postcode: 7765 AL



op zoek naar gerelateerd: houkematools kortingscode, einhellwinkel, houkema kortingscode, einhell onderdelen, einhell shop
Recensies
Uitzonderlijke service. Ondergetekende was naar Emmen gereden in de veronderstelling dat HoukemaTools hier een fysieke winkel had, dit bleek echter niet het geval te zijn het is alleen een online winkel. De vriendelijke servicemedewerkster gaf dit door aan dhr. Houkema, die mij keurig te woord stond en vertelde dat hij de pomp persoonlijk uit het magazijn zou halen. Tijdens de wachtpauze kon ik onder het genot van een cappuccino in de kantine zitten en voor ik het wist was de pomp al gebracht. Omdat ik niet direct kon pinnen was het ook geen probleem dat de betaling via een mailtje met betaalverzoek werd afgehandeld. Hiermee was ik weer gered omdat deze pomp in een container mee moest die de volgende dag opgehaald zou worden. Het is jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want de service van HoukemaTools is voor mijn situatie ongeëvenaard. Nog bedankt!
Mijn eerste bestelling hier. Einhell li ion brushless klopboor gekocht erg fijn apparaat. Heel netjes aangekomen. Ook volgens de beloofde bezorgdatum. Goede omschrijving en mooie foto's op de site. Ik ben er blij mee en kon de dag na het bestellen al meteen aan de slag ermee.
Zoek je gereedschap? Kijk dan niet verder. Houkema is de goedkoopste en geeft prima service. Nu in Emmen hun vestiging geopend. Nieuw Amsterdamsestraat 40. Kijk en vergelijk op hun website.
Goed bedrijf goed aanbod en snelle levering! Bij dit bedrijf een lasapparaat besteld met daarop 2 jaar garantie, na iets meer dan een jaar ging het apparaat helaas kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en ter onderzoek opgestuurd of het gerepareerd kon worden. Na iets meer dan een week wachten hebben en een gloednieuwe machine opgestuurd bedankt voor de goede klantenservice!
Goede gereedschap voor professionele werk. Goede service. Beste omgang met klanten. Een goede ondersteuning. Ik heb 4 apparaten besteld en ben tevreden. Ik zal blijven doen. Mijn advies: DOEN, natuurlijk.
Ik had mijn kruislaser kapot na Email contact perfect opgelost. Hij is opgestuurd en heb een nieuwe terug gekregen. Top service van een goede zaak.
Bijna 1 jaar geleden een einhell telescopische heggeschaar gekocht die begon een dikke maand geleden te haperen. ene keer deed ie t wel en andere keer niet. Waarschijnlijk wat met de schakelaar. werkend opgestuurd naar houkematools met het verhaal en een week erop een nieuwe heggeschaar gekregen. Top service wat je niet overal meer ziet!
Nou waardeloos. Mijn man had een verfspuit besteld, maar voldeed niet aan zijn eisen. Dus hebben wij hem terug gestuurd. Vervolgens krijgen wij een mail dat ze hem niet kunnen aannemen omdat het gebruikt is. Hoe moet je nou zonder te gebruiken weten of het goed is of niet? Dus bij deze PAS OP tijdens het bestellen, want hij kan niet terug als het gebruikt is WANT jullie moeten van te voren kunnen ruiken of het apparaat toch wel precies is hoe u het wilde.
Via bol.com een bestelling gedaan van een slagmoersleutel. Deze zou afgeleverd worden bij een pakketpunt. Na aflevering ging door corona dit pakketpunt dicht en had ik wat problemen met het pakket. Na een mailtje gestuurd te hebben, had ik binnen 1 uur een reactie terug en ben ik super verder geholpen! Bedankt voor de top hulp en goede service!
Fijn bedrijf met servicegericht personeel. Prima communicatie over je bestelling. En mooie producten tegen een vriendelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid