facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houben Fysiotherapie & Personal Training Sittard-Geleen-Schinveld

Houben Fysiotherapie & Personal Training Sittard-Geleen-Schinveld

Info

Broeksittarderweg 154 Sittard | Romeinenstraat 28 Sittard | A Ge Water 20 Schinveld | Mauritslaan 30 Geleen | Overhoven 103A Sittard

Geschiedenis

Houben Fysiotherapie is een praktijk voor preventie, behandeling, coaching en advisering van mensen die problemen ondervinden bij het bewegend functioneren. Als fysiotherapeut geloof ik een actieve levenswijze en benadering van deze klachten. Tijdens behandeling is niet alleen de fysiotherapeut, maar ook de cliënt verantwoordelijk voor zijn herstel.

De praktijk is onderscheidend door specialisatie in de ouder wordende mens en heeft de nodige kennis op het gebied van sport en revalidatie.

Transparantie, kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de peilers van de praktijk. Als praktijk is zo evidence based mogelijk handelen en op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen belangrijk en de patiënt daarbij te informeren over de meest effectieve behandelmogelijkheden.

Het behandelen en begeleiden van mensen gebeurt vaak op individueel niveau, maar ook in groepsverband. Afhankelijk van de hulpvraag volgt een persoonlijk advies afgestemd op de cliënt. Maatwerk is een standaard met duidelijk uitgesproken verwachtingen en afspraken over verantwoordelijkheden binnen de therapeut-cliënt relatie.

Kennis van regionale hulpverleners, specialisten en overige partijen die van belang zijn voor het begeleiden van cliënten is een must. Proactieve deelname aan kennisnetwerken is daarom noodzakelijk. Een coördinerende rol voor de fysiotherapeut in het bewegen is daarom het streven.

Op het gebied van geriatrie is vaak een multidisciplinair karakter noodzakelijk om zo optimaal mogelijk zorg te kunnen verlenen. In eerste instantie zal de praktijk deze kennis en kunde uit haar netwerk moeten halen en uiteindelijk binnen de praktijk kunnen aanbieden.

Rust roest

Adres: Broeksittarderweg 154, 6137 BL Sittard
Telefoonnummer: +31 46 888 1007
Stad: Sittard
Route: Broeksittarderweg 154
Postcode: 6137 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Sittard Overhoven, Fysiotherapie Sittard, Fysio Sittard Oost, Fysio Geleen, Personal trainer Sittard, Sporten Sittard, Thomas Canton
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiosittard Fysiosittard 773 meter Mooie nieuwe praktijk. Aardige mensen.
ZO fysio ZO fysio 1 km Fysiotherapie zoals het zou moeten zijn, op maat voor u gemaakt. Ik kom bij u aan hui...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid