facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotra aanhangwagens het aanhangwagen centrum van Twente

Hotra aanhangwagens het aanhangwagen centrum van Twente

Info

Hotra aanhangwagens is het adres voor de aanhanger! Altijd de juiste aanhanger om de klus te klaren! Neem contact met ons op of kom langs!

Geschiedenis

Welkom bij de facebook Hotra Aanhangwagens bv
"Het aanhangwagen centrum van Twente"
Meer dan 1500 m2 overdekte showroom en een ruime keuze aan aanhangwagens!

Hotra Aanhangwagens bv is dé oplossing voor elk transportprobleem! Wij voorzien u graag van de juiste aanhangwagen of ingerichte bedrijfswagen, geheel op maat gemaakt. Uiteraard zijn uw wensen daarbij ons uitgangspunt.
Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod van producten en diensten en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.
Hotra Aanhangwagens bv is officieel dealer van de volgende kwaliteitsmerken:Hapert, Hotra.

Adres: Nijverheidsstraat 2, 7461 AE Rijssen
Telefoonnummer: 0548-513679
Stad: Rijssen
Route: Nijverheidsstraat 2
Postcode: 7461 AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hotra 2 paards trailer, Paardentrailer Hotra, Hotra Rijssen Facebook, Occasions aanhangwagens, Hotra Elegance 1 5 paards trailer, Braamhaar Aanhangwagens, Aanhangers Overijssel, Aanhanger Achterhoek
Recensies
Op advies hier m,n scooter laten onderhouden. Uiteindelijk toch een zeer zware tegenvaller. Voor een apk werden de kosten van een groot onderhoud in rekening gebracht. Daarnaast wrang omdat ik vanwege minima een budget regeling had. De daadwerkelijke kosten werden niet in rekening gebracht, maar het volledige ter beschikking bedrag. Ook geen extra service. Voor enkel het opzetten van een door mijzelf geleverde voorband werd NB 50,- euro in rekening gebracht. Enkele andere werkzaamheden werden wel goed ten uitvoer gebracht. Uiteindelijk moest ik nog weer opnieuw terug komen omdat ze niet tov mijn blauwe kenteken de scooter hadden gelimiteerd, maar naar een geel kenteken. Tevens, vertrouwde ik op een goede apk, maar de remblokjes achter waren niet nagekeken. Gevolg na twee maanden was dat hierdoor de remblokjes volledig in de remschijf waren gesleten, die vervolgens vervangen moest worden. Opnieuw kosten, a 130,-. In totaal ben ik door dit geklungel 430,- kwijt, met minimale resultaten en erg veel stress, en een deel van de kosten, wat ik volledig uit eigen zak heb moeten betalen, want ,, tsja, we zijn gestopt met scooters,, was de reactie. Denk dat ik maar geen aanhanger,s voor deze ,,shop,, adviseer. Tenzij we in alle redelijkheid tot een eerlijk compromis zouden komen.
Goede service en super vriendelijke personeel eerlijke prijs
Super goed en mooi bedrijf en hele goede service
Rustig en duidelijk bedrijf met goede service.
Super goed geholpen, aardige mensen
Geen aandacht voor klanten, druk met de kinderen, geen uitstraling
Snelle en goede service
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid