facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotphones.NL

Hotphones.NL

Info

Al jaren lang uw vertrouwde adres om mobiele telefoons te kopen.



"Kom langs bij ons in SpijkenisseGevestigd in de winkelcentrum t'plateau spijkenisse, zijn wij gemakkelijk te bereiken met zowel de bus, fiets, auto en lopend. In de meeste gevallen is uw toestel klaar terwijl u wacht! Ook kunt u u auto gratis parkeren.Bij ons kunt o.a terecht voor:- iPhone reparatie Hotphones Spijkenisse- iPad reparatie Hotphones Spijkenisse- Sony reparatie Hotphones Spijkenisse- Samsumg reparatie Hotphones Spijkenisse- Huawei reparatie Hotphones Spijkenisse- Xiaomi reparatie Hotphones Spijkenisse- LG reparatie Hotphones Spijkenisse- OnePlus reparatie Hotphones Spijkenisse"
Adres: Winkelcentrum T’Plateau 23, 3202GL Spijkenisse
Telefoonnummer: +31108809009
Stad: Spijkenisse
Route: Winkelcentrum T’Plateau 23
Postcode: 3202GL



op zoek naar gerelateerd: Telefoonwinkel Spijkenisse centrum, Telefoon reparatie Spijkenisse, Plateau Spijkenisse, Rommelmarkt Plateau Spijkenisse, Spijkenisse winkels Plattegrond, Winkels Plateau, Winkelcentrum Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotphones NL Hotphones NL 0 meter Goede locatie voor DHL, vriendelijk personeel, geen lange wachttijden
Recensies
Een rustig bezochte winkel met verkoophandel telefoon/computer en accessoires. Ook kunt u gebruik maken van de pakketservice DHL, Mondial & Homerr versturen en of bezorgen. Dit verloopt altijd soepel en goed. Klantvriendelijkheid is persoonlijk verdeeld over de werknemers. Winkel sluit eerder dan aangegeven tijd. Niet aan te raden om nog even voor sluit bijvoorbeeld je "pakketje" af te halen.
Supervriendelijk geholpen door de medewerkers. Kreeg zelf t simkaart laadje niet open. Was te voorzichtig. Zij doen het met gemak. Nu thuis installeren. Met de belofte dat als het niet lukt, wij welkom zijn. Ook duidelijke info w.b. een Lebara simonly abbo. Vriendelijke gasten!
Zeer goede persoonlijke service. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn reparaties zijn uitgevoerd, en jullie zijn ook nog mijn favoriete pakket punt. Ik raad Hotphones zeker aan.
Hotphones echt een prima zaak! Ben er nu al een paar keer geweest voor verschillende dingen, o.a dingen gekocht, reparaties en pakketjes. Wordt altijd goed geholpen door medewerker/verkoper, een super aardige kerel: altijd gezellig, amicaal maar vooral ook vriendelijk en eerlijk. Krijg altijd waar voor m'n geld Rian
Stond met dhl pakket voor gesloten deur . Winkelier kwam te laat aanlopen . Zei niets ging naar binnen en sloot de deur weer af voor mijn neus . Onbeschoft behandeling . Succes met verhuizing mij zullen jullie nooit meer zien !!!!!
Zeer slecht bedrijf. Heb 2 oplaadsnoeren besteld en waren binnen 1 maand kapot. Geen nieuwe ontvangen. Kon ze opsturen voor reparatie, maar er kon nog 19,95 in rekening gebracht worden. Wat een slechte service. Koop hier nooit meer iets. Heb het ook doorgegeven aan bol.com. Zij zijn nl. een partner van bol.com.
Kwam met een DHL pakketje...ik zei ik heb geen printer....hij zegt ik ook niet !! Op een toon van zoek het lekker uit met je pakket. Ik ben gelijk klaar met heel die zaak !
Vandaag hulp gehad met het afdrukken van een verzend label super goed geholpen en vriendelijke mannen!
Zeer blij met deze winkel Chris en zijn collega weet niet hoe hij heet altijd zeer klantvriendelijk blijf zo doorgaan mannen top!!!!
Hele vriendelijke verkoper, netjes en heel beleefd. Ik haal met plezier mijn pakjes op.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hotphones.NL met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Herman Gorterhof 230 meter
Spijkenisse, Sportlaan 270 meter
87
Spijkenisse, Sportlaan 270 meter
87
Spijkenisse, Zinkseweg 280 meter
104
Spijkenisse, Zinkseweg 290 meter
102
105
115
205
403
404

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid