facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotelbedding

Hotelbedding

Info

Hotelbedding is Marktleider in het leveren van hotelbedden aan hotels en andere logies verstrekkers in Nederland. Wij leveren o.a. boxsprings, matrassen, bed- en badgoed en andere slaapoplossingen aan hotels, bungalowparken, bed & breakfast etc.

Adres: Sandtlaan 36 unit C11-A, 2223GG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31714063666
Stad: Katwijk
Route: Sandtlaan 36 unit C11-A
Postcode: 2223GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ongeveer een jaar geleden ben ik opzoek gegaan als particulier naar een nieuwe boxspring, na een hoop winkels afgaan kreeg ik hier de beste deal! In het begin moest ik even wennen aan het matras en was ik terug te gaan om te overleggen , ze boden me een andere topper aan die iets stugger was aangezien ik de nasa schuim topper heb. Dit heb ik toch afgewezen en aangekeken, nu slaapt het bed super! Ik ben er erg blij mee, ik kreeg er als Cadeau een dekbed en 2 kussens er bij : Erg bedankt voor mijn heerlijke bed en tot over een aantal jaar! :
Alleen maar lof over deze zaak. Boxspring gekocht en er van alles bij gekregen. Keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Na jaren slecht slapen liggen we nu heerlijk en genieten we van een goede nachtrust. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. 5 welverdiende sterren dus!
Recentelijk het 5-Star Monarch Koudschuim gekocht voor onze gasten. “Dit matras, wat volgens Hotelbedding synoniem staat voor “Slapen op een Wolk en ALTIJD UITGERUST de toekomst in”. Gasten klagen steen en been, wat voor verschrikkelijk hard bed dit is. Na klacht “waar het Slapen op een wolk” vandaan kwam, was het antwoord, dat het eerst ingeslapen moest worden. Rugklachten, niet uitgerust, slapeloos, zijn maar een paar klachten van onze gasten. Waardeloos product. Helaas zijn de matrassen weggegooid en vervangen door een beter product. We konden onze gasten dit niet aandoen. Slechte investering.
Zeer teleurgesteld met de kwaliteit van hun. Ze leveren zeer zeer slechte kwaliteit: matras met veringen gemaakt van katon !! Echt waar !! Dus na 1 maand kun je al die matrassen weggooien. Ongelooflijk SLECHT. Service is ook 3 keer niks. Nooit meer spullen bij die mensen bestellen. Weg blijven !! Alleen van te voren aanbetalingen vragen c.q. eisen zijn ze wel erg goed in.
Aantal jaren terug een boxspring gekocht. Na overleg en een inspectie en nieuw matras gekregen omdat het oude matras was in gedeukt. Top service!
Ik ben al jaren erg tevreden over mijn matras van HotelBedding! Daarnaast hebben zij echt een top service! Ik kan dan ook zeker aanraden om hier een bed aan te schaffen.
Onlangs hebben we weer nieuwe boxpsrings van Hotelbedding gekocht. Het deskundige en eerlijke advies van Joachim. De verregaande service; als het plaatsen van alles en niet te vergeten het afvoeren van de oude boxsprings zijn super! We hebben er zelf geen werk aan, waar zie je dat nog? Team Hotelbedding bedankt.
zeer goede ervaring, duidelijke uitleg, kundig personeel, goede servies duidelijke afspraken worden nagekomen, had een matras 2 jaar oud ging doorliggen binnen een week een nieuwe gebracht en oude mee genomen. snel en goed gemonteerd.
Goed geholpen en heerlijk slapen!
Naar Nederland gemoeten om een goed bed te vinden en dus daar gevonden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid