facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Zwanenburg

Hotel Zwanenburg
Eenvoudig hotel met bescheiden kamers, gratis parkeergelegenheid en wifi.
Adres: Olmenlaan 52, 1161 JX Zwanenburg, Nederland
Telefoonnummer: 020 497 8020
Staat: Noord-Holland
District: Haarlemmermeer
Stad: Zwanenburg
Route: Olmenlaan
Huisnummer: 52
Postcode: 1161 JX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Zwanenburg Hotel Zwanenburg 4 meter Zeer schone en nette kamers fijne badkamers goede ontvangst
Alex Rooms Alex Rooms 235 meter Een hele bijzondere accomodatie en dat bedoel ik verre van positief. De eerste dag ee...
Alex Rooms Amsterdam Airport Alex Rooms Amsterdam Airport 244 meter Een hele bijzondere accomodatie en dat bedoel ik verre van positief. De eerste dag ee...
Recensies
Schimmel en een stuk verroest ijzer in de douche. In dit zeer verouderd hotel kan je niets te eten of drinken krijgen. Restaurant dicht ja de eigenaars zijn met pensioen en sinds covid is dit niet meer open geweest, Ook het ontbijt is er niet. Bij binnenkomst ruikt het naar nicotine of te veel geurspray, dit is eigenlijk overal, zelfs op de kamer en dit terwijl de man aan de receptie zei dat er niet gerookt mocht worden in het gebouw?nnDe fotos op internet zien er mooi uit... In werkelijkheid is dat niet. Jammer..
De kamers zijn prima. De tv is erg slecht helaas. De sloten op de ramen van de kamers zijn niet echt top kwaliteid en met wat duwen heb je ze zo open.nVerder is het restaurant dicht. De douche is was appart. Duurt erg lang voor warm water.nGeen waterkoker of koffie apparaat in de kamer. Dus zelf iets warms drinken kan niet behalve van 9 tot 16 in de bar een koffie..nService is wel echt heel vriendelijk en top!nIk raad je aan een cromecast mee te nemen als je iets wilt kijken.
Bij in kom receptie snel maar niet Nederlands.nHotelkamer was vies leek wel een afwerk plek.nHet raam zat dicht met 1 tyrap.nVlekken op de lakens gewoon niet schoon.nBadkamer douchekop spoot overal naartoe behalve naar beneden houder was kapot.nDuurde dik 15 min voor je enigszins warmwater had.nAlles was kapot deur was ontzet.nDeur ging ging niet meer open dan door het raam met de tyrap.nParkeren was daar in tegen goed.nWel leuke after met de Ooster buren gedaan na Awakenings de zondag.
Echt heel basic en verouderd. Omdat er niets anders was in de buurt. Warm op de kamer en niet werkende airco. Gewoon een slaapbunker. Wel een gratis ruime parkeerplaats en shuttleservice naar Schiphol..
We hadden kamer geboekt voor 70 euro in de buurt van Amsterdam. Wij verwachten dan niet veel. Dus dat was een goede start. Want voor dat geld moet je zeker geen hoofdprijs verwachten. Maar een vriendelijkere receptioniste, die plezier heeft in haar werk, was wel leuker geweest.nnDouche werkt. Zeep, shampoo en toiletpapier aanwezig. Zelfs een koelkast. Bed is goed. Handdoeken aanwezig. Schoon genoeg, alles werkt maar wel veel achterstallig onderhoud. Krappe ruimte maar genoeg voor doorreis. Dus inderdaad, verwacht niks voor deze prijs.nnEnige echte nadeel vonden we de inkijk en de geur op de kamer van mensen die buiten zitten te roken. Je maakt de dikke gordijnen en het raam dicht. We hadden het dus vroeg donker. Dan zou vitrage fijner geweest zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid